«Δήμιος» Ντε Χέα για τη Μίλαν που… μαρτύρησε από την άσπρη βούλα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έπιασε δυο πέναλτι και τιμώρησε τη σπάταλη Μίλαν, με τη Φιορεντίνα να παίρνει μεγάλη νίκη με 2-1. Χαμένο πέναλτι και για τους Βιόλα.

Το σημείο του πέναλτι υποτίθεται πως είναι η χαρά του επιθετικού, αλλά στο Φιορεντίνα Μίλαν οι ρόλοι ανατράπηκαν. Τρεις φορές άλλωστε η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα, τρεις φορές οι τερματοφύλακες είχαν την απάντηση. Ο Νταβίντ Ντε Χέα ωστόσο με δυο αποκρούσεις κέρδισε την προσωπική μάχη με τον Μενιάν και παράλληλα τιμώρησε τη Μίλαν, η οποία είδε τη Φιορεντίνα να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να θέτει φρένο στο θετικό σερί των Ροσονέρι.

Πρώτοι πάντως που… μαρτύρησαν από την άσπρη βούλα ήταν οι Βιόλα, όταν στο 22΄ο Κιν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μενιάν έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 29΄ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε αλλά από θέση οφσάιντ, με τη Φιορεντίνα τελικά να φτάνει στο προβάδισμα έξι λεπτά αργότερα. Ο Αντλί με όμορφη ενέργεια και τρομερό σουτ στη γωνία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μενιάν και άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα ωστόσο η Μίλαν είχε την ευκαιρία να απαντήσει, αλλά ας όψεται ο Ντε Χέα.

Στο 45΄οι Ροσονέρι κέρδισαν πέναλτι, ο Τεό Ερναντές ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντε Χέα με τρομερή απόκρουση κράτησε το μηδέν. Στο 55΄η Μίλαν έστησε και πάλι τη μπάλα στην άσπρη βούλα, όμως η κατάληξη ήταν ίδια. Αυτή τη φορά ο Έιμπραχαμ εκτέλεσε, με τον Ντε Χέα να πέφτει στη γωνία και με το ένα χέρι να αποκρούει τη μπάλα. Πέντε λεπτά μετά ο Πούλισικ τελικά κατάφερε να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει με εντυπωσιακό… αεροπλανικό, προτού η Φιορεντίνα ανακτήσει το προβάδισμα.

Στο 73΄κι έπειτα από βολέ του Ντε Χέα, η άμυνα των Ροσονέρι αδράνησε και ο Γκούντμουντσον με δυνατό τελείωμα στην κλειστή γωνία υπέγραψε τη νίκη της Φιορεντίνα. Οι Βιόλα μάλιστα φλέρταραν και με τρίτο γκολ όταν ο Κιν σημάδεψε το δοκάρι στις καθυστερήσεις, με το 2-1 να παραμένει και να περιορίζει στην 6η θέση τη Μίλαν η οποία στην τελευταία φάση έχασε και τον Τεό Ερναντές που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Μίλαν (Πάουλο Φονσέκα): Μενιάν, Έμερσον, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντές, Φοφανά, Ρέιντερς, Πούλισικ (82΄Τσουκουέζε), Λεάο (73΄Οκάφορ), Μοράτα, Έιμπραχαμ

Subscribe

Related articles

Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;» (pics)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο...

Βέλντε: «Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας»

Ο Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού...

Λουτσέσκου: «Είμαστε πρώτοι αλλά θέλουμε δουλειά»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Νίκες για Άρη, Apollon Ladies, ισοπαλία 1-1 στο Λευκοθέα

Με τη συμμετοχή έξι ομάδων είχαμε σήμερα την...