Γκρίνια Αταμάν για τους διαιτητές

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 86-85 τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, έχοντας για κορφαίους τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοφ.

Την απόδοση του Βούλγαρου τόνισε στις δηλώσεις του και ο Εργκίν Αταμάν, που ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απόδοση των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Τον… ξέρανε μέσα στην Τούμπα

Όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Το παιχνίδι ήταν έντονο αλλά η ποιότητα του μπάσκετ δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Από την πλευρά μου θα σας πω ότι δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε, δεν ήμασταν έτοιμοι. Αν σκεφτείτε ότι ο Ματίας Λεσόρ είχε μια καθαρή φάση, όμως οι διαιτητές δεν μέτρησαν το καλάθι και αντί να πάμε έναν πόντο μπροστά, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, ο Βεζένκοβ ήταν εξαιρετικός. Δυστυχώς οι πάουερ φόργουορντ μας ήταν σε άσχημη κατάσταση, εκτός από τον Παπαπέτρου. Εκτός από εκείνον οι άλλοι ήταν εκτός παιχνιδιού στην άμυνα και στην επίθεση. Δώσαμε 19 πόντους δεύτερης ευκαιρίας.

Οκ χάσαμε το Super Cup. Θα πω στους φίλους μας να θυμηθούν ποιος κέρδισε και την περυσινή διοργάνωση και να είναι έτοιμοι για την σεζόν στη EuroLeague και στο πρωτάθλημα και στο τέλος θα κερδίσουμε. Θα υποσχεθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την Ευρωλίγκα και για το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Super Cup, που κέρδισε και την προηγούμενη σεζόν.

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Τον… ξέρανε μέσα στην Τούμπα

Οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη, όπως στη φάση του Ματίας Λεσόρ και την τεχνική ποινή, που μέτα έφερε τον Ολυμπιακό μπροστά με 4 πόντους».

Subscribe

Related articles

Μπακαγιόκο: «Ήταν ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στο ότι ήταν ένα...

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την...

Μαξίμοβιτς: «Το να χάνεις ένα ντέρμπι ‘πονάει’»

Ο Σέρβος παίκτης του Παναθηναϊκού εξήγησε το τι...

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Παπαπέτρου για τη φάση του Λεσόρ

Δημήτρης Κοντός και Σάνι Μπετσίροβιτς διαμαρτυρήθηκαν μετά το...