Γκούντουριτς: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Φενέρ τα φαβορί για το Final 4»

Ο Μάρκο Γκούντουριτς παραχώρησε δηλώσεις στο σερβικό στο «Sport Klub» και αποκάλυψε ποιες ομάδες θεωρεί ότι θα πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου στη φετινή Euroleague και θα φτάσουν ως το Final 4.

Ο Σέρβος φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε επέλεξε τη δική του ομάδα, αλλά και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, επιλέγοντας στην ουσία την περσινή τετράδα του Βερολίνου. Ακόμα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στην Ευρώπη αλλά και στις δύο ομάδες της πατρίδας του.

Διαβάστε επίσης: Τα άλλαξε όλα ο Μεντιλίμπαρ: Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο (pic)

Όσα είπε ο Γούντουριτς:

Για τον Μαριάνοβιτς: «Ο Μπόμπαν είναι τρομερός παίκτης και φανταστικός συμπαίκτης. Ο κόσμος ξεχνάει πόσο κυρίαρχος ήταν στην Ευρώπη πριν πάει στο NBA. Είμαι βέβαιος πως μπορεί να δείξει πως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, και ανυπομονώ να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος».

Για τις προσδοκίες του: «Οι προσδοκίες μου είναι απλές: κυρίως το να μείνουμε υγιείς. Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλη και δύσκολη μπορεί να είναι η σεζόν, με πολλά καλά και άσχημα».

Για τα φαβορί για το Final 4: «Όπως πάντα, φαβορί για το Final 4 είναι ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και φυσικά η Φενερμπαχτσέ. Έχουμε υψηλές προσδοκίες και πιστεύουμε πως έχουμε ότι χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο».

Στο Καραϊσκάκη το πρώτο… ντέρμπι της ημέρας

Για την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα: «Και οι δύο ομάδες έκαναν εξαιρετική δουλειά στο μεταγραφικό παζάρι. Βλέπω και τις δύο να παλεύουν για μία θέση στην οκτάδα ή τη δεκάδα. Η Παρτιζάν πήρε πολλούς νέους παίκτες, οπότε θα χρειαστούν χρόνο για να δεθούν. Ο Ερυθρός κράτησε αρκετούς παίκτες και δυνάμωσε με ξένους παίκτες-κλειδιά, οπότε περιμένω και τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές στην Euroleague».

Subscribe

Related articles

Με ωραίους νέους και σκόρερ τους «παλιούς»!

Παίζοντας με επτά αλλαγές συγκριτικά με το ματς...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ξεκινάει η νέα σεζόν και σήμερα κρίνεται ο πρώτος...

Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Άρη

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι...

«Ρεβάνς» και μεγάλο τρίποντο για τον Παναιτωλικό!

Ματς - καρμπόν σαν του Κυπέλλου αλλά... από...

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Αντβέρπ – Μπέερσχοτ λόγω ρίψης καπνογόνων

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι της Αμβέρσας...