Γκολ και θέαμα στο ισόπαλο ντέρμπι της Κ19 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη

ΠΑΟΚ και Άρης πρόσφεραν θέαμα στο ντέρμπι της Κ19 της Super League και έμειναν στο 2-2. Πρώτη απώλεια για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Θέαμα και γκολ πρόσφεραν στο γήπεδο της Σουρωτής τα… παιδιά του ΠΑΟΚ και του Άρη. Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Κ19, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 2-2, με τον Άρη να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά και να αποσπά έναν βαθμό απέναντι στους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό και να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Παπαγεωργίου χρίστηκε σκόρερ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Άρης άντεξε την πίεση του ΠΑΟΚ και στο 35ο λεπτό ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Καραμανλή. Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος του Βορρά πίεσε από την έναρξη του δευτέρου μέρος και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Μπαταούλα στο 50ο λεπτό.

Ο Άρης ωστόσο κατάφερε ξανά να βρει απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αγοραστό, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα της Κ19.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ Κ19 (Πέτρος Τσιαπακίδης): Μπελερής, Κούπενος, Αβράμπος, Μπαταούλας, Κοσίδης, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης(67΄ Χατσίδης), Καλαϊτσίδης(67΄Πολιτάκης), Μύθου(80΄Μαχαμαντού), Παπαγεωργίου(80΄ Αλμασίδης) , Πολυκράτης(74΄Ντούνγκα)

Άρης Κ19 (Γρηγόρης Παπαδόπουλος): Κυριαζής, Δουπατσής (80′ Τότσικας), Καζαντζίδης, Κούλα, Σεβαστίδης, Βέργας (80′ Aγοραστός), Γεωργίου, Καραμανλής, Χαρούπας, Καρακώστας (30΄Μπάκας)

Subscribe

Related articles

Ξεμπούκωσε ο Λαουτάρο κι επανέφερε την Ίντερ στις επιτυχίες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΙΝΤΕΡΟυντινέζε -...

Οι εκλεκτοί έντεκα των Ούγκο Μαρτίνς και Σίμου Ταραπουλούζη

Αυτοί είναι οι έντεκα ποδοσφαιριστές που επέλεξαν Ούγκο...

Πρόεδρος Μπάγερν: «Παίκτες σαν τον Μουσιάλα έρχονται μια φορά στα 100 χρονια»

Ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της Μπάγερν, αποθέωσε τον...