Γιώργος Πετράκης: «Αυτό το έξτρα σήμερα στη νοοτροπία μας το έδωσε ο κόσμος, συναντηθήκαμε από νωρίς»

Ο προπονητής της Ομόνοια 29ης Μαΐου, Γιώργος Πετρτάκης, μίλησε μετά την παλληκαρήσια ισοπαλία των «πρασίνων» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που έληξε χωρίς γκολ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς που εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές πριν τον αγώνα, κάνοντας τους να καταλάβουν την σημασία της σημερινής αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελλαδίτη τεχνικού:

«Αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά, θέλαμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη αλλά αυτό δεν ήρθε επειδή ο ΑΠΟΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δώσαμε λίγο χώρο για να κρατήσουμε κοντά τις γραμμές μας. Θα μπορούσαν και οι δύο πλευρές να είχαν σκοράρει.

Στο β’ μέρος αλλάξαμε το σχηματισμό μας και διαχειριστήκαμε καλύτερα τις προϋποθέσεις του αντιπάλου. Η νίκη ήταν ο στόχος αλλά οποιοσδήποτε βαθμός και ιδιαίτερα σε πιο μεγάλους αντιπάλους είναι σημαντικός. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Αυτό το έξτρα σήμερα στη νοοτροπία μας το έδωσε ο κόσμος, συναντηθήκαμε από νωρίς.

Αυτό που προσπάθησα να μεταφέρω στους παίκτες είναι ότι είναι ένας σημαντικός πόντος, δεν είναι απόλυτα πανηγυρικό το κλίμα, χαιρόμαστε αλλά πρώτος μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, μας ικανοποιεί, θεωρώ δεν κάναμε από τις καλύτερές μας εμφανίσεις, κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε».

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στην ομάδα μπάσκετ για το Super Cup

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε στον τελικό του...

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε στην έδρα της και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που...

Δοκάρι κι έξω με χειροκρότημα και μάθημα για τη δύσκολη χρονιά | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του...

Το δίδυμο που γύρισε στο σπίτι | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι η παλιννόστηση δύο...

Γκρίνια Αταμάν για τους διαιτητές

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι...