25.7 C
Athens
Saturday, September 6, 2025
HomeΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓιοβάνοβιτς: «Έχουμε το σχέδιο για να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο!»

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε το σχέδιο για να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο!»

Date:

Related stories

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Η Δανία Απαιτεί Απόλυτη Προσοχή από την Εθνική

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπογράμμισε τη σημασία της συγκέντρωσης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Δανία, τονίζοντας πως η ομάδα του θα διατηρήσει την προσήλωση και την πειθαρχία που τη χαρακτηρίζει.

Εντυπωσιακή Νίκη με Πέντε Γκολ Εναντίον της Λευκορωσίας

Ο Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφατική νίκη της Εθνικής με 5-0 επί της Λευκορωσίας, ωστόσο τόνισε πως παραμένει προσγειωμένος και απαιτεί από τους παίκτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Η ομάδα επιδιώκει να διαμορφώσει μια σταθερή ταυτότητα, όπου το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα από οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Η ομάδα μας έχει σταθερό κορμό και προσπαθούμε να χτίσουμε ένα στιλ παιχνιδιού που θα μας επιτρέπει να διεκδικούμε τη νίκη με πειθαρχία και πάθος. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές, διατηρώντας την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και γνωρίζουμε τι απαιτείται για να το πετύχουμε», ανέφερε ο προπονητής.

Ελλάδα - Λευκορωσία, βαθμολογία

Σταθερότητα στο Παιχνίδι και Επικίνδυνη Δανία

Αναφερόμενος στο ρεκόρ των 27 προκριματικών αγώνων, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε πως το στυλ της ομάδας παραμένει αμετάβλητο. Το πρώτο ημίχρονο κρίνεται ως ιδανικό, με την Εθνική να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, κυρίως από στημένες φάσεις.

Για τον επόμενο αντίπαλο, τη Δανία, ο προπονητής υπογράμμισε: «Η Δανία είναι ο πιο ποιοτικός αντίπαλος στον όμιλό μας και το ματς της Δευτέρας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Παρότι θα επιδιώξουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, καθώς η Δανία διαθέτει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες σκληρής προετοιμασίας.»

Διαχείριση Ενθουσιασμού και Συγκέντρωση

Ο προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην ψυχολογία της ομάδας μετά την πεντάρα, επισημαίνοντας πως ο ενθουσιασμός δεν θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση. «Η ομάδα έχει την ωριμότητα να διαχειριστεί την επιτυχία. Τα πέντε γκολ δίνουν χαρά στους φιλάθλους, είτε βρίσκονται στο γήπεδο είτε παρακολουθούν από το σπίτι, αλλά η σοβαρότητα που μας διακρίνει θα παραμείνει αμείωτη», δήλωσε.

Αποκλειστικές Δηλώσεις στον Alpha: «Η Δανία Είναι Μια Εξαιρετική Ομάδα»

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ο Γιοβάνοβιτς περιέγραψε την εξέλιξη του αγώνα με τη Λευκορωσία ως ιδανική, με την Εθνική να κυριαρχεί και να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού. «Είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες και ήμασταν καταιγιστικοί», τόνισε.

Παράλληλα, επανέλαβε τη μεγάλη πρόκληση που αντιπροσωπεύει η Δανία: «Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, με υψηλό επίπεδο και επαγγελματισμό σε κάθε παιχνίδι. Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας που απαιτεί προσοχή λόγω της φυσικής κατάστασης των παικτών, αλλά η ομάδα μας έχει δέσιμο και εμπειρία από πολλά ματς μαζί. Θέλουμε να παίζουμε με αυτοπεποίθηση και πάθος, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί, οι οποίες λειτουργούν ως κίνητρο για τη βελτίωσή μας.»

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

Related stories

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories