Για το 3/3 στην «πόλη του φωτός» ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Παρί

Ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται την έδρα της «σταχτοπούτας» Παρί για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και δεν έχει άλλο στόχο από το να κάνει το 3/3 στη διοργάνωση και να διατηρηθεί στη κορυφή της βαθμολογίας.

  • Αποτελέσματα – 2η αγωνιστική
  • Η Βαθμολογία
  • Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ο Παναθηναϊκός (2-0) αντιμετωπίζει απόψε Τρίτη (15/10, 21:45, Novasports 5 – Live στο Gazzetta) εκτός έδρας τη «νεοφώτιστη» Παρί (0-2) έχοντας το μομέντουμ των προηγούμενων νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να παγιωθεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας της euroleague τριπλασιάζοντας τις νίκες της στη διοργάνωση μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους… ορεξάτους Γάλλους.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» επικράτησαν εντός έδρας της Μπάγερν με σκορ 94-79, ενώ από την άλλη πλευρά η Παρί ηττήθηκε εκτός έδρας στο τέλος από την Αρμάνι με σκορ 79-74.

Για το ματς με την Παρί ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, σε αντίθεση με τον Ομέρ Γιουρτσέβεν που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Το «τριφύλλι» προπονήθηκε χθες κανονικά στο Παρίσι, ενώ νωρίτερα ο τεχνικός της ομάδας, Εργκίν Αταμάν σχολίασε χαρακτηριστικά για το ματς:

«Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το Παρίσι. Παίζουν πρώτη φορά στην EuroLeague, έχουν προοπτικές. Έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξαν καλά με την Αρμάνι. Έχουν τον Τι Τζέι Σορτς που είναι το “κλειδί” της επίθεσής τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι πιστεύω πως το παιχνίδι στο Παρίσι θα είναι δύσκολο για κάθε ομάδα. Οπότε είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

☘️ Εργκίν Αταμάν: «Για τους αντιπάλους το να παίζουν απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό είναι πάντα ξεχωριστό»#paobc pic.twitter.com/fe61W7DaRw

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) October 14, 2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονούνται στο Παρίσι ενόψει του αυριανού ματς με την Παρί pic.twitter.com/9UZMvhJLkm

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) October 14, 2024

Subscribe

Related articles

Super Σαββατοκύριακο με ΑΕΚ και Λίβερπουλ – Τσέλσι στα κανάλια της EON!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με εθνικά πρωαθλήματα και...

Οδεύει προς Άρη ο Τανούλης μετά τη φυγή Μαντζούκα

Μετά την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, έγινε...

Βγάζει στο… σφυρί τον Άντονι η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει έτοιμη να δώσει ακόμα...

Ο… μόνιμος Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι ρόλοι που αναλαμβάνει

Ο Ορμπελίν Πινέδα μετράει μέχρι σήμερα 9/9 παρουσίες...

Ολυμπιακός: Πότε ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη Μάλμε

Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν μετά τη διακοπή και μαζί...

Ο απολογισμός των διεθνών του Απόλλωνα Λεμεσού τον Οκτώβριο

Ο Απόλλων Λεμεσού ενημέρωσε για τις εμφανίσεις των...