ΓεροΓιοβάισα: Ερυθρόλευκο crash test στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Ολυμπιακός έχει την πρώτη δύσκολη έξοδο της σεζόν, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο ΓεροΓιοβάισα περιμένει με ενδιαφέρον αυτό το απαιτητικό «τεστ».

Ο Παναιτωλικός έκανε το «μπαμ» την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε να φύγει αλώβητος από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς πήρε το βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό και προκάλεσε την πρώτη απώλεια βαθμών των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ψάξει την αντίδραση της, όμως έχει μπροστά της ένα διόλου εύκολο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00).

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους δεν έχουν ξεκινήσει καλά, έχοντας μια νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές και προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα AKTOR και την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όπως είναι φυσικό υπάρχει μεγάλο κίνητρο (και) από πλευράς γηπεδούχων, ειδικά με δεδομένο πως αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι τους στη σεζόν στη φυσική τους έδρα με την παρουσία κόσμου.

Βλέπω ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους στην ερυθρόλευκη άμυνα και θεωρώ πως και οι δυο ομάδες θα καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, μια επιλογή που προσφέρεται στο 1.83. Όσο για το ποιον παίκτη των φιλοξενούμενων βλέπω να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα; Η επιλογή του Βέλντε πληρώνει στο 3.70.

Στο πρώτο ματς της ημέρας ο Βόλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στις 17:00. Πιστεύω πως μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι πρωταθλητές θα επιστρέψουν στα τρίποντα και με σχετική ευκολία. Προτείνω Bet Builder με σκόρερ Ντεσπόντοφ, «διπλό» της ομάδας του Λουτσέσκου και να μη σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε συνολική απόδοση 6.50.

Subscribe

Related articles

Δίψα ομάδας και «λαού» για το διπλό στο «ΠΑΠ»

Η Ανόρθωση ξεπροβάλλει για το «τριφύλλι», (19:00 CABLENET,...

«Ξεκλείδωσε» η κατασκευή του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ

Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας, το όνειρο του...

Ντέρμπι Ανόρθωση – Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους των δύο ομάδων!

Μεγάλο ντέρμπι στην 4η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος,...

Να ανοίξει λογαριασμό στην ΑΕΚ «πληγώνοντας» την πρώην

Μία νίκη και δυο ήττες στις τρεις πρώτες...

Stoiximan Super League: Με 8.50 στον Βόλο και 11.50 στο Άρης

Ώρα αποδείξεων για Άρη και Ολυμπιακό στο «Κλ....

Απαντούν με Bet Builder στο 16… Άρης και Ολυμπιακός!

Σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης...

Ο Άρης δεν πρέπει να νικήσει μόνο τον Ολυμπιακό… | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για το blog του...