Γεροί πονοκέφαλοι Κόλμαν ενόψει του ντέρμπι του ΓΣΠ

Δεν έφτανε η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, εντός έδρας την περασμένη Κυριακή από την Πάφος FC, για την ΑΕΛεμεσού, προέκυψαν και νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή, Κρις Κόλμαν.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παπαφώτη στο ματς της πρεμιέρας με τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ, ήρθε προ δύο βδομάδων ο τραυματισμός του Τρισκόφσκι, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Πάφος FC προστέθηκαν ακόμη δύο τραυματισμοί, αυτοί των Μάμα και Τοκού.

Παίκτες πρώτης επιλογής για τον τεχνικό ηγέτη της ΑΕΛ, όπως φάνηκε και μέσα από την καλοκαιρινή προετοιμασία στο «κτίσιμο» της Λεμεσιανής ομάδας, και ήδη οι γεροί πονοκέφαλοι άρχισαν να ταλαιπωρούν για τα καλά τον Κρις Κόλμαν.

Πόσο δε, όταν καλείται σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι, αυτό της ερχόμενης Παρασκευής στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια, να βρει τις λύσεις για να καλύψει τέτοιες σημαντικές απουσίες.

Με δεδομένο, επίσης, ότι η ΑΕΛ πάει Λευκωσία μετά την πρώτη της ήττα, αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, πόσο δε όταν θα φιλοξενηθούν από την Ομόνοια, όπου και αυτή θα περιμένει το συγκρότημα του Κρις Κόλμαν μετά το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της, την εκτός έδρας ήττα από Ανόρθωση.

Ο κόουτς της ΑΕΛ θ’ ανακατέψει αρκετά την… τράπουλα επιλογών του θα έχει ενώπιον του για να μπορέσει να παρατάξει το ιδανικότερο, πιο έτοιμο σχήμα για να κοιτάξει κατάματα την Ομόνοια μέσα στην έδρα της, για να παλέψει και να προσπαθήσει με ότι έχει και δεν έχει για να αποδράσει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος.

Subscribe

Related articles

Τεχνικός διευθυντής στην Καρμιώτισσα ο Σίμος Ταραπαλούζης!

Η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε την πρόληψη του Σίμου Ταραπουλούζη...

Το άβατο του «Αλφαμέγα» και η πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ

Το «Αλφαμέγα» είναι μια δύσκολη πίστα για τον...

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής...

Αυτή είναι η διαιτητική ομάδα του Σούπερ Καπ

Η ΚΟΠ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν...

Η Λεβερκούζεν κοστολογεί τον Φλόριαν Βιρτς στα 150 εκατ. ευρώ

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον...