Γενικός Γραμματέας της Φενέρμπαχτσε για Αταμάν: «Διχαστική και απεχθής συμπεριφορά»!

Η Φενέρμπαχτσε ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει παίκτες στην Εθνική Τουρκίας όσο ο Εργκίν Αταμάν παραμένει ομοσπονδιακός προπονητής ενώ ο Γενικός Γραμματέας του κλαμπ, Μπουράκ Κιζιλχάν, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του φιλικού της Γαλατάσαραϊ με τον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν αποθεώθηκε από τους φίλους της «τσιμ-μπομ», δείχνοντας το πρόσφατο 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε στο ποδόσφαιρο.

Η κίνηση του προπονητή των «πράσινων», ο οποίος εκτελεί παράλληλα χρέη ομοσπονδιακού κόουτς στην Τουρκία προκάλεσε σάλο στη γειτονική χώρα αφού η Φενέρμπαχτσε ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει παίκτες στην Εθνική Τουρκίας.

Ο Αταμάν απολογήθησε ζητώντας συγγνώμη από τον οργανισμό της Φενέρ ωστόσο ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Μπουράκ Κιζιλχάν άσκησε σκληρή κριτική στον Τούρκο κόουτς.

«Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους. Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες» επισήμανε σχετικά.

Subscribe

Related articles

Ο Μπαπέ έγινε επίσημα ιδιοκτήτης της Καέν της Ligue 2

Ο Κιλιάν Μπαπέ απέκτησε το 80% των μετοχών...

Προπονείται σε φουλ ρυθμούς ο Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό...

Η εντεκάδα του Οθέλλου κόντρα στον Απόλλωνα

Αυτοί είναι οι 11 επίλεκτοι του Κωνσταντίνου Ρωσταντή...

Πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...