Βασικός ο Πινέδα με το Μεξικό, μπήκε αλλαγή ο Ζαμόρα με την Κόστα Ρίκα

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Μεξικού στον αγώνα με τις ΗΠΑ ενώ ο Ζαμόρα αγωνίστηκε ως αλλαγή για την Κόστα Ρίκα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο φιλικό του Μεξικού με την Βαλένθια, πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό δεύτερο φιλικό ματς των «Ελ Τρι», αγωνιζόμενος ως δεκάρι στο 4-2-3-1, που παρέταξε ο Χαβιέρ Αγκίρε κόντρα στις ΗΠΑ.

Η εθνική ομάδα του μέσου της ΑΕΚ κατόρθωσε και επικράτησε με 2-0, με τον Ραούλ Χιμένες να ανοίγει το σκορ στο 22ο λεπτό κι έπειτα να δίνει την ασίστ στο 49′ για το γκολ του Χουέρτα Βαλένα, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Ο Πινέδα δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι, αφού αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό, με τον Μπερτεράμε να παίρνει την θέση του.

Ο Άλβαρο Ζαμόρα του Άρη αγωνίστηκε εκ νέου ως αλλαγή για την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα στην νίκη που πέτυχε με 3-0 επί της Γουατεμάλα, η οποία την έφερε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League CONCACAF.

Ο 22χρονος Κοσταρικανός εξτρέμ των «κιτρίνων» πέρασε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους του αγώνα στην θέση του Αλεχάντρο Μπραν. Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Subscribe

Related articles

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...

Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά...

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Τάτσης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με...

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! (pics)

Ο Ολυμπιακός χθες (15/10) βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ, διαλύοντας...

Σε… οργασμό εργασίας ο Ριμπάλτα!

Η ΑΕΚ έχει μπει στην εποχή του νέου...

Ο Σατσιάς έχει τη λύση, ο ΑΠΟΕΛ το δίλημμα

Τα δύο γκολ και η καταπληκτική εμφάνιση του...