Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς στη Βοσνία

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει τη ρεβάνς με την Μπόρατς

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Τετάρτη 31 Ιουλίου, 22:00) στη ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Δείτε σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί το ματς.

Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει τη διάκριση στο Champions League και αυτό θα γίνει αποκλειστικά στο “γήπεδο” του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου τον επαναληπτικό αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Κλάκσβικ (πρώτος αγώνας 4-1 για τη Μάλμε).

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στον συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή σε περίπτωση που έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EONSportsMode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Subscribe

Related articles

Κλήθηκε στην εθνική Λιβάνου ο Λαχούντ του Παναιτωλικού

Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, Ντάνιελ Λαχούντ, κλήθηκε στην...

Τα «θηρία» του Champions League θα ψάξουν το 2/2

Η 2η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται με...

Παρέμεινε στη 16η θέση η Ελλάδα, στο… μηδέν Σκωτία κι Ελβετία

Αμετακίνητη στη βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα μετά...

Tα 32 γκολ της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League

Καταιγισμός γκολ στην πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής...

Εφυγε από τη ζωή ο Κώστας Αλαμάνος

Ο Απόλλων Σμύρνης «θρηνεί» την απώλεια του Κώστα...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Champions League

Πάρα πολλά γκολ, εντυπωσιακή Μπρεστ, επιβλητικές νίκες των...