Αταμάν: «Οσμάν και Γιούρτσεβεν δεν είναι ακόμα έτοιμοι, έχουν πολλές δυνατότητες»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τους Οσμάν και Γιουρτσεβέν, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες στη Εuroleague.

O Παναθηναϊκός AKTOR δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τη Γαλατασαράι σε φιλικό ματς στην Κωνσταντινούπολη με 85-56 βρίσκοντας ρυθμό μετά από τρεις σερί ήττες στα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί. Mετά το τέλος του ματς, ο Αταμάν στάθηκε στην ετοιμότητα των Οσμάν-Γιουρτσεβέν, ενώ τόνισε πως θα είναι πολύ βελτιωμένη η ομάδα του στα πρώτα επίσημα ματς.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε τραυματισμούς σε βασικούς. Κάναμε καλό ματς. Η Γαλατά αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε την περασμένη σεζόν ξεκινήσαμε με υπεροχή. Θα βελτιωθούμε μετά την έναρξη των επίσημων ματς» είπε αρχικά.

Για Οσμάν και Γιουρτσεβέν: «Ο Οσμάν και ο Γιούρτσεβεν δεν είναι ακόμα έτοιμοι, γιατί δεν έχουν παίξει εδώ και πολύ καιρό. Ολοκλήρωσαν τη σεζόν του NBA τον Απρίλιο. Από τότε δεν έπαιξαν. Δεν έχουν μπει ακόμα σε ρυθμούς παιχνιδιού. Έχουν πολλές δυνατότητες και προσπαθούμε να τους εντάξουμε στην ομάδα. Προσαρμόστηκαν στο 30-40% τώρα αλλά θέλουν χρόνο . Δεν είναι εύκολη η Euroleague. Δεν παίζει εύκολα όταν προέρχεσαι από το ΝΒΑ. Θα βοηθήσουν πολύ σύντομα»

Subscribe

Related articles

Πρόκριση με πεντάρα η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι!

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και...

Ξανά σκόρερ ο Κουλούρης με την Πόγκον

Η Πογκόν Στσζέτσιν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στο...

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...

Ξεκάθαρη η διοίκηση στον ΑΠΟΕΛ, προειδοποιεί

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, αλλά...