Αταμάν: «Δεν με νοιάζει ποιος παίζει και πόσο – Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Super Cup, νικώντας τον Άρη με 81-68.

Οι «Πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εικόνα της ομάδας του, αποκάλυψε πως ο Λορέντζο Μπράουν θα μείνει εκτός και από τον τελικό αλλά θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Euroleague και αναφέρθηκε στο πιθανό συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Γιαζιτσί (pic)

Όσα είπε ο Αταμάν:

Για το ματς με τους «κίτρινους»: «Δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Δεν αρχίσαμε καλά, κάναμε αμυντικά λάθη. Όμως, στη συνέχεια, ο Καλαϊτζάκης μας έδωσε ενέργεια ερχόμενος στο παρκέ μαζί με τον Σλούκα. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα και πήραμε τον έλεγχο. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Δώσαμε λεπτά σε όλους τους παίκτες, προστατεύσαμε κάποιους παίκτες για τον τελικό. Νικήσαμε στον ημιτελικό, συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το αν θα έχει μεγαλύτερο ροτέισιον ο Παναθηναϊκός φέτος: «Βασικά, θα αλλάξουν πράγματα μέσα στη σεζόν. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Οι αλλαγές θα γίνουν με βάση τους τραυματισμούς, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την κατάσταση των γηγενών παικτών. Μέσα στα ματς, στην Euroleague, θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Όμως, στη φιλοσοφία μου το βασικό είναι να κερδίζεις. Δεν με νοιάζει ποτέ ποιος παίζει πόσα λεπτά»

Για την εξάδα των ξένων στον τελικό: «Δεν νομίζω πως θα αλλάξουμε το πλάνο μας. Ο Λορένζο Μπράουν είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, κρατήσαμε εκτός τον Τσεντί Οσμάν. Δεν υπάρχουν μυστικά, θα παίξουμε με το ίδιο ρόστερ. Δεν είχα δει τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, θα τον δω απόψε και θα τον αναλύσουμε. Είναι μια νέα, επιθετική ομάδα. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Λορέντζο Μπράουν: «Νομίζω πως στην πρεμιέρα της Euroleague όλοι θα είναι έτοιμοι, με εξαίρεση τον Αντετοκούνμπο. Πιστεύω πως ο Μπράουν θα είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα της Euroleague».

Αυτή είναι η επτάδα των ξένων που δήλωσε ο Ολυμπιακός για το Super Cup

Για τον Ομέρ Γιούρτσεβεν: «Χρειάζεται χρόνο. Δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι, αλλά κατέβασε 11 ριμπαόυντ, είναι δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Γενικά είναι δυνατός. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ, θα βοηθήσει και τον Λεσόρ σε αυτή τη θέση».

Subscribe

Related articles

Ο Κέιν αποχώρησε τραυματίας δυο εβδομάδες πριν από το Αγγλία

Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε τραυματίας από το ματς...

«Χ»αμένοι και οι δύο στην Τρίπολη!

Το 1-1 της Τρίπολης αφήνει και τους δύο...

Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα έμειναν στο 1-1 παρά τις πολλές ”Χ”αμένες ευκαιρίες

Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα μοιράστηκαν από έναν βαθμό...

Χωρίς απρόοπτα η αποστολή του ΟΦΗ για Παναιτωλικό

Ο γνωστός τραυματίας Χουάν Νέιρα είναι η μοναδική...

Χωρίς Καρλίτος ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό...