Αράο: «Θέλουμε νίκες για τον τίτλο»

Οι δηλώσεις του Αράο στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε ένα ισορροπημένο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ. Ο Αράο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ τόνισε πως το Τριφύλλι χρειάζεται νίκες για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Παίξαμε καλά ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στα πρώτα 20′ της επανάληψης υποφέραμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά σε τέτοια ματς πρέπει να σκοράρεις και να κερδίζεις.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Παίξαμε καλά, είμαι ικανοποιημένος, αλλά σε τέτοια ματς πρέπει να σκοράρουμε και να κερδίζουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλουμε νίκες, έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε νίκες για τον τίτλο. Είχαμε ατυχίες αφού δεν έπαιξε ο Ντραγκόφσκι και τραυματίστηκαν οι Ιωαννίδης και Μπάλντοκ. Πρέπει όμως να δουλέψουμε και να πάρουμε νίκες, ειδικά τώρα που έχουμε γνωρίσει και τους νέους παίκτες», είπε ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός.

Subscribe

Related articles

Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;» (pics)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο...

Βέλντε: «Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας»

Ο Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού...

Λουτσέσκου: «Είμαστε πρώτοι αλλά θέλουμε δουλειά»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου,...