Από την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες και τις τιμές για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας απέναντι στην Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, για το ματς με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League τα εισιτήρια θα τεθούν σε διάθεση από αύριο Πέμπτη (17/10) στις 14:00.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του League Stage στο UEFA Conference League με αντίπαλο την Chelsea στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (24/10, 7.45 μ.μ.) κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 στις 2 μ.μ..

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την Chelsea έχουν ως εξής:

Εισιτήρια

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.

Τα εισιτήρια για τους αγώνες του Παναθηναϊκού διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών του Παναθηναϊκού και της Ticketmaster. Η αγορά από μη εξουσιοδοτημένους πωλητές ενέχει κινδύνους εξαπάτησης με πλαστά εισιτήρια.

Για οποιαδήποτε βοήθεια καλέστε στο 210 8709000 ή στείλτε mail στο [email protected]

Subscribe

Related articles

«Έρχεται ο γίγαντας Ολυμπιακός»

To πρώτο βήμα για τη δεύτερη σερί συμμετοχή στους...

Ο Οφρυδόπουλος πήρε τα «ηνία» των Χανίων

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου...

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Σε φουλ ρυθμούς ο Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό

Ο πορτιέρε Ντραγκόφσκι πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή...