Από σήμερα μόνο… ΑΠΟΕΛ βλέπουν στην ΑΕΚ Λάρνακας!

Μετά το παιχνίδι κυπέλλου της Τρίτης αλλά και το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Χένινγκ Μπεργκ στους παίκτες του οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις και από σήμερα το μυαλό είναι μόνο στο ΑΠΟΕΛ.

Η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Νορβηγός τεχνικός θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΓΣΠ, τον τρόπο που θα προσεγγίσει την αναμέτρηση και πως θα καταφέρει να φέρει την βελτίωση που θέλει και που επιβάλλεται στην αμυντική γραμμή.

Η επιστροφή του Γκαρσία είναι ένα θετικό κομμάτι για τον Μπεργκ μιας και αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, αλλά θα πρέπει να πάρει κάποιες άλλες αποφάσεις.

Ποιοι θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο; Μένει εκτός ο Εκπολό από την ενδεκάδα ή μένει εκτός ο Μιραμόν για να παίξει δεξιά ο Εκπολό; Σίγουρα το παζλ της άμυνας δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα και με την ΑΕΚ να έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ευρωπαϊκά της ματς αλλά και σε αυτά του πρωταθλήματος.

Είναι ένα στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει ο Μπεργκ. Το να φτιάξει την άμυνα του και να βελτιώσει και την επιθετική αποτελεσματικότητα της η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι η εικόνα της ομάδας της Λάρνακας παρουσιάζει βελτίωση αλλά θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη και σταδιακά και σταθερότητα.

Subscribe

Related articles

Φλικ: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του Γκάβι»

Πως και πως περιμένει την επιστροφή του Γκάβι...

To μεγάλο «πρέπει» κι ένα καλό… φάρμακο ενόψει Ολυμπιακού | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την αποψινή πρεμιέρα...

Ο Λεβαδειακός «έδεσε» τον Λιάγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2028

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του...

Η Super League έδωσε το «οκ» για αλλαγή ώρας στο Λεβαδειακός

Με επίσημη ενημέρωση η Super League γνωστοποίησε την...

Στο… 3άρι του Οκτώβρη ο στόχος είναι ένας για τον Απόλλωνα!

Μπήκαμε στον μήνα Οκτώβριο με τον Απόλλωνα Λεμεσού...

Η Μπαρτσελόνα θα ψάξει να πυροδοτήσει «βόμβα» με τον Νεϊμάρ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Τζοάν Λαπόρτα θέλει...

Κρίσιμη μέρα για το διοικητικό… αύριο της Ανόρθωσης

Τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο πιθανόν να έχουμε σήμερα...