Απαντούν με Bet Builder στο 16… Άρης και Ολυμπιακός!

Σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00).

Μεγάλο ντέρμπι στην 5η αγωνιστική της Super League. Ο πρωτοπόρος (10β.) Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει τον Άρη (5β.), ο οποίος ψάχνει αντίδραση και… ανάσα μετά από ένα – τουλάχιστον – μέτριο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή τους και στο πρόσφατο 0-0 με τον Παναιτωλικό έδειξαν μεγάλη δυσκολία στο κομμάτι της δημιουργίας και της φαντασίας στο επιθετικό τους τρίτο. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να ειπωθεί και για τον Άρη, που βασίζεται κατά κύριο λόγο στην αμυντική του λειτουργία, δείχνοντας αρκετά πιο… αργός από τη μέση και μπροστά. Με λίγα λόγια, η μέχρι στιγμής εικόνα των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με την προσέγγιση των Άκη Μάντζιου και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οδηγούν προς ένα ματς με χαμηλό τέμπο και σκορ: Στο 1.94 το Under 2.5 γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης θα ξεκινήσει το ματς με την σκέψη πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια και αυτό θα τον κάνει να είναι ακόμα πιο προσεκτικός σε όλα τα επίπεδα. Ο Μάντζιος ψάχνει πάντα το χαμηλό τέμπο, ο Μεντιλίμπαρ βλέπει την ομάδα του να είναι ακόμα μακριά από το… γκάζι και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να αποφύγουν το ρίσκο, ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 2.25 η απόδοση για ισοπαλία στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός περιμένει μία καλή και γεμάτη εμφάνιση από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο κορυφαίος σκόρερ του περσινού Conference League είχε θέματα στην προετοιμασία και είναι εμφανής η έλλειψη ρυθμού σε όλες τις κινήσεις του. Παρόλα αυτά, ο έμπειρος φορ έχει την ικανότητα να «καθαρίσει» ένα ματς με μία του κίνηση και το ενδεχόμενο να σκοράρει στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 16!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Subscribe

Related articles

Δίψα ομάδας και «λαού» για το διπλό στο «ΠΑΠ»

Η Ανόρθωση ξεπροβάλλει για το «τριφύλλι», (19:00 CABLENET,...

«Ξεκλείδωσε» η κατασκευή του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ

Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας, το όνειρο του...

Ντέρμπι Ανόρθωση – Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους των δύο ομάδων!

Μεγάλο ντέρμπι στην 4η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος,...

Να ανοίξει λογαριασμό στην ΑΕΚ «πληγώνοντας» την πρώην

Μία νίκη και δυο ήττες στις τρεις πρώτες...

Stoiximan Super League: Με 8.50 στον Βόλο και 11.50 στο Άρης

Ώρα αποδείξεων για Άρη και Ολυμπιακό στο «Κλ....

Ο Άρης δεν πρέπει να νικήσει μόνο τον Ολυμπιακό… | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για το blog του...

ΓεροΓιοβάισα: Ερυθρόλευκο crash test στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Ολυμπιακός έχει την πρώτη δύσκολη έξοδο της...