Απίθανο ματς το ΑΕΚ Β’-Ηλιούπολη, δύο γκολ στις καθυστερήσεις και 2-2

Στο Σεραφείδιο «έσπασαν καρδιές», η Ηλιούπολη πήρε το προβάδισμα στο 90’+1’ όμως η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’+6’, οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

  • Η 2η αγωνιστική
  • Η βαθμολογία

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Σεραφείδιο, εκεί όπου η ΑΕΚ Β’ και η Ηλιούπολη έμειναν στο 2-2, σε ένα ματς όπου το 90λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυρία, ενώ η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε για χέρι του Θεοδωρίδη. Ομως λίγο αργότερα (35’) έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μαϊδανός με δεύτερη κίτρινη.

Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες (σ.σ. κυρίως με τον Νίνο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου) και ισοφάρισαν στο 63’ με τον Κάτσικα, σε εξέλιξη στατικής φάσης.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε η Ενωση πίεσε, βρήκε κάποιες καλές στιγμές (σ.σ. κυρίως με τον Ρουκουνάκη που είχε και δοκάρι στο 58′) όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, αφού ο πορτιέρε Πολίτης ήταν σε καλή ημέρα. Παράλληλα στο 75′ έμεινε και εκείνη με 10, καθώς ο Μανίσα είδε επίσης τη 2η κίτρινη του ρέφερι.

Μάλιστα η Ηλιούπολη όχι μόνο «άντεξε» αλλά και πήρε το προβάδισμα στο 90’+1, όταν βγήκε στην αντεπίθεση, ο Αλεξόπουλος «κέρδισε» όλες τις «μονομαχίες» μέσα στα αντίπαλα καρέ και πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους …λέξη και μετά από σερί γεμίσματά τους ο Θεοδωρίδης στα τελευταία δευτερόλεπτα βρέθηκε σε θέση φορ και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΚ Β’: Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (88′ Βαλκάνης), Ρουκουνάκης, Μαρούτσης (59′ Ανθης), Νίνο (46′ Κοντονίκος), Σόσα (59′ Λεφράνκ), Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης.
Ηλιούπολη: Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης (90+4′ Πατάπης), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς (46′ Σερπέζης), Θωμαΐδης, Αλβες (90′ Ενομό), Μάνος (65′ Μπαλογιάννης), Μαυριάς (65′ Αλεξόπουλος).

Η 2η αγωνιστική

Παρασκευή (27/9)
ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 2-2
Κυριακή (29/9)
Πανιώνιος – Χανιά
Παναχαϊκή -Asteras B’ Aktor
Aιγάλεω – Κηφισιά
Δευτέρα (30/9)
Καλαμάτα – Παναργειακός

Η βαθμολογία

1. ΑΕΚ Β’ 4
2. Αιγάλεω 3
3. Κηφισιά 3
4. Καλαμάτα 3
5. Αστέρας Aktor Β’ 1
6. Πανιώνιος 1
7. Ηλιούπολη 1
8. Χανιά 0
9. Παναχαϊκή 0
10. Παναργειακός 0
*Ολες οι ομάδες έχουν από ένα ματς, εκτός από ΑΕΚ Β’ και Ηλιούπολη που έχουν από δύο.

Subscribe

Related articles

Με Αλχο ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Αλχο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης...

Η πρώτη αποστολή του Πουρσαϊτίδη στον Βόλο

Ο Βόλος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του...

Προπονήθηκε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, ατομικό ο Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προπόνησή του στη Ρόδο....

Μακάρι να είναι πάντα έτσι! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας ταξίδεψε στην Ρόδο με την...