Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Μας πιστεύει και μας δίνει έξτρα κίνητρο ο Ιβάν Σαββίδης»

-

29/09/2024, 14:44

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη έχει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται τον μεγάλο του αντίπαλο στην Τούμπα και να έχει μόνο στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα στην Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατά.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για τη «μάχη» που ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα του, τονίζοντας πως η ομιλία του Σαββίδη αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών, δίνοντας ταυτόχρονα ένα έξτρα κίνητρο σε κάθε ποδοσφαιριστή να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Κάτι το οποίο δεν ισχύει μόνο για τον Σέρβο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, καθώς για τις ομιλίες του Σαββίδη μίλησε και ο Σβαμπ, ο οποίος τις παρoμοίασε με τελετουργικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζίβκοβιτς:

Για τη δική του κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Είχα κάποιες κράμπες στο τέλος του αγώνα με τη Γαλατασαράι, δεν ήταν κάτι σημαντικό κι είναι όλα καλά».

Για το ματς της Τουρκίας: «Το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι ανήκει στο παρελθόν και δεν θέλω πολύ να μιλάω γι’ αυτό. Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Παλέψαμε, τα δώσαμε όλα και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δώσαμε όμως ό,τι είχαμε. Τώρα από εκεί και πέρα, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κόντρα στη Γαλατασαράι παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε και κάποια λάθη. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας, ξέρουμε τι λάθη κάναμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο ντέρμπι».

Για τον παράγοντα κούραση: «Όταν παίζεις ντέρμπι και τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν μπορείς να είσαι κουρασμένος…».

Για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη και τη φετινή ομάδα: «Τόνωσε πολύ την αυτοπεποίθησή μας. Είναι εξαιρετικό να ακούς από τον ιδιοκτήτη ότι πιστεύει τόσο πολύ στην ομάδα και στην ποιότητά της. Μας δίνει όλο αυτό ένα έξτρα κίνητρο να πετύχουμε ακόμη περισσότερα φέτος. Να μπούμε στο γήπεδο και να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τον Άρη: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μπούμε στο γήπεδο σαν ομάδα. Αυτό είναι που θα τα κρίνει όλα. Αν είμαστε ενωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον, θα είμαστε καλά. Ο Άρης έχει φέρει κάποιους νέους παίκτες, ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε - στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

Subscribe

Related articles

Με Κωστούλα κορυφή και Ροντινέι εξτρέμ κόντρα στον Ατρόμητο

Με φρέσκο αίμα, ευκαιρία σε νεαρούς και Ροντινέι...

Ο Μέσι ξέσπασε σε διαιτητή και τον έβρισε: «Είσαι πουτ@ν@ς γιος»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα...

Σεφτές για την Παναχαϊκή, πρώτη ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης Β’

H Παναχαϊκή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

Παρόλο που το πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό,...

Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν 1-0: Δύσκολη νίκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η Ρέιντζερς κατάφερε να πάρει...