Ανατροπή της ΑΕΛ στο Κεραμίδι με εκτελεστή Πασά, ούτε τώρα ο Ηρακλής

Η ΑΕΛ έκανε το 3Χ3 στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2, καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 3-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Ούτε τώρα η πρώτη νίκη του Ηρακλή, 1-1 με την Καβάλα.

  • Παραμένει χωρίς νίκη ο Ηρακλής
  • Βόρειος Όμιλος Superleague 2

Η ΑΕΛ διεύρυνε το σερί της στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 στις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι Λαρισαίοι έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στο μαχητικό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όμως με ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 3-1 και έφτασαν τους εννέα βαθμούς. Πρωταγωνιστής για τους Βυσσινί ο Πασσάς, ο οποίος σκόραρε δις.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο 31′ με το σουτ του Κόλα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρήκε γρήγορο γκολ ισοφάρισης στο 47′ με την κεφαλιά του Πασά και στο 60′ ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μωραΐτης με σουτ στο 90+3′.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

Παραμένει χωρίς νίκη ο Ηρακλής

Το αρνητικό σερί του Ηρακλή συνεχίστηκε. Ο Γηραιός υποδέχτηκε την Καβάλα στη Χαλάστρα, όμως για τρίτη διαδοχική αγωνιστική δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τον πόντο της ισοπαλίας (1-1). Στους δυο βαθμούς αμφότερες οι ομάδες με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε τρία ματς.

Η Καβάλα προηγήθηκε στο 34′ με όμορφο πλασέ του Παπαδόπουλου και τρία λεπτά αργότερα, στο 38′, είχαν ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Στουρνάρας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μάντιτς. Ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 74′, όταν ο Αστρά έκανε δύσκολη επέμβαση σε εξαιρετικό γυριστό σουτ του Κούστα και ο Τσιριγώτης στην επαναφορά έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στο 82′ ο Αστράς έκανε νέα απόκρουση σε δυνατή κεφαλιά του Διαμαντή και στο 87′ ο Τσιριγώτης αστόχησε με το κεφάλι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Βόρειος Όμιλος Superleague 2

3η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

  • ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

  • Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕΛ 1-3
  • Ηρακλής – Καβάλα 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

  • 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

  • 15:00 Διαγόρας – Καμπανιακός

Βαθμολογία:

  1. ΑΕΛ 9
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 6
  3. ΠΑΟΚ Β’ 5
  4. Μακεδονικός 4
  5. Καμπανιακός 3
  6. Ηρακλής 2
  7. Καβάλα 2
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
  9. Νίκο Βόλου 1
  10. Διαγόρας -2

*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

Subscribe

Related articles

Με τις γνωστές απουσίες o Λεβαδειακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

H αποστολή του Λεβαδειακού για την εντός έδρας...

Σε πρώτο πλάνο για τον Ηρακλή ο Τεννές

Μετά την απομάκρυνση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από τον...

Ολυμπιακός – Ματαρό 14-8: Εξαιρετικές οι «ερυθρόλευκες»

Με τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας...

Οι επιλογές Κόλμαν και Μπαντία για το ΑΕΛ

ΑΕ Λεμεσού και Εθνικός Άχνας κοντράρονται στις 19:00...

Το καλύτερο δώρο

Ας ξεκινήσουμε λίγο αντίστροφα. Η Φενέρμπαχτσε και ο Σαρούνας...

Οι ενδεκάδες της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας

Δείτε πως θα παραταχθούν Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα...