Αλόνσο: «Κάναμε μεγάλο αγώνα, ο διαιτητής σταματούσε συνέχεια τον αγώνα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο και η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τον βρίσκει στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς ο προπονητής του Τριφυλλιού Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η ομάδα του και άφησε αιχμές για τον διαιτητή Σίμπερτ.

«Είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο, όμως δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που είχαμε. Δώσαμε τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου έκανε εντύπωση ο διαιτητής που συνέχεια σταματούσε το παιχνίδι και δεν το άφησε να εξελιχθεί.

Είχαμε καλές στιγμές και η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια. Κάναμε μεγάλο αγώνα, αλλά η αλλαγή του Ιωαννίδη μας στοίχισε. Σε κάθε στιγμή θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια», είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Subscribe

Related articles

Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;» (pics)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο...

Βέλντε: «Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας»

Ο Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού...

Νίκες για Άρη, Apollon Ladies, ισοπαλία 1-1 στο Λευκοθέα

Με τη συμμετοχή έξι ομάδων είχαμε σήμερα την...