Αλόνσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στον σκληροτράχηλο Πανσερραϊκό, όμως με δυο γκολ του λυτρωτή Τζούρισιτς κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο με 3-1. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την επικράτηση κόντρα στα Λιοντάρια και ανέφερε πως η ομάδα του έγινε πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που έχει στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο Σέρβος που είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα.

«Κάναμε έναν καλύτερο αγώνα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους κάναμε λάθος και δεχτήκαμε γκολ, όμως η ομάδα έλεγξε πολύ καλύτερα το παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε καταστάσεις και αυτό που μας έλειψε είναι πως δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί για να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο επιθετικοί, τελειώσαμε τις φάσεις και βρήκαμε τα δυο γκολ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω σημαντικούς παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα και δίνουν τα πάντα για την ομάδα», ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Subscribe

Related articles

Αμφίβολος για το Ολυμπιακός

Ατρόμητος: Αμφίβολος για τον Ολυμπιακό ο Καρλίτος 22...

Τριάρα… ηρεμίας η Ρόμα στο ντεμπούτο Γιούριτς

Υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της, η Ρόμα...

Με αγάπη… Φίλιπ Τζούρισιτς! | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την υπογραφή του...

AEK και Εθνικός μοιράστηκαν το βαθμό στην «Arena»

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις, ΑΕΚ Λάρνακας...

Τεράστιο διπλό με ανατροπή και κορυφή για τους Παφίτες

Η Πάφος, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω...

Ολυμπιακός Κ17 – Άρης Κ17 2-0: Νίκη για τους Ευθρόλευκους στο Ρέντη

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η...