Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (30/09) στο Gazzetta

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠαναθηναΪκού, η επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες και το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ που βάφτηκε «ερυθρόλευκο» στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Θρύλος ξανά! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλό της σεζόν! Η αρμάδα του Μπαρτζώκα σήκωσε πάλι το Σούπερ Καπ έχοντας για κορυφαίο τον Βεζένκοφ. Εξαιρετικός ο Πετρούσεφ και πολύ καλός στο πρώτο μέρος ο Ντόρσεϊ. Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό οι Σλούκας, Λεσόρ και Γκριγκόνις.

Live Sport: Πιερό… σκοτώνεις! Η ΑΕΚΑΡΑ του Ματίας Αλμέιδα είναι ξανά εδώ! Κατάπιε 2-0 τον ΠΑΟ και ανέβηκε μόνη στην κορυφή! Το πιο ώριμο παιχνίδι της Ένωσης. Πάλευε μόνος του ο Τετέ, έσβησαν τον Ιωαννίδη Βίντα και Κάλενς.

Φως των Σπορ: Νέο «αίμα» και σούπερ Ροντινέι. Γεμάτος φρεσκάδα ο Ολυμπιακός, νίκησε 2-0 τον μαχητικό Ατρόμητο. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Προσκύνησε τον Βασιλιά του! Τι τους έκανες βρε Σάσα!!! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ο πρώτος τίτλος! Μέχρι τέλους ζητάω… Με ποιότητα και μαγκιά ο Θρύλος έδειξε από νωρίς πως… δεν παίζεται, κατακτώντας το Σούπερ Καπ.

Ώρα των Σπορ: Και ναι… Τον πάτησε ξανά η ΑΕΚΑΡΑ! Με γκολάρα του γίγαντα Πιερό στο 30′ και πέναλτι του Άμραμπατ στο 93′ η ΑΕΚΑΡΑ συνέθλιψε τον ΠΑΟ και ανέβηκε εκεί της αξίζει, στην κορυφή!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Subscribe

Related articles

Ανακοινώνεται ο Μακέντα από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρέθηκε στην Τρίπολη, υπέγραψε το...

Κύπελλο Coca – Cola: Οι διαιτητές των αγώνων της εβδομάδας

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ έκανε γνωστές τις...

Η ανάρτηση του Μαρσιάλ με τον Πιερό για τη νίκη στο ντέρμπι

Ο Αντονί Μαρσιάλ πανηγύρισε τη νίκη της ΑΕΚ...

Η τετράδα που έδωσε επιθετικό αέρα και φρεσκάδα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός, WyScout: Η φρεσκάδα και το επιθετικό πνεύμα των...