Η ομάδα του Λεβαδειακού ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει και τη θύρα 6 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς στους οπαδούς της ΑΕΚ, ενόψει του επικείμενου εκτός έδρας αγώνα.
Αυξημένη ζήτηση για εισιτήρια από τους οπαδούς της ΑΕΚ
Η επιθυμία των φιλάθλων της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 20:00 είναι ιδιαίτερα έντονη. Αρχικά, οι διοικούντες του Λεβαδειακού είχαν διαθέσει δύο θύρες για τους «κιτρινόμαυρους», όμως η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Παραχώρηση επιπλέον θύρας για τους φιλοξενούμενους
Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης, η διοίκηση του Λεβαδειακού αποφάσισε να παραχωρήσει και τρίτη θύρα, τη θύρα 6, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης». Με αυτή την κίνηση, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν περισσότερες επιλογές για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά.
Επίσημη δήλωση από τον Λεβαδειακό
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει ότι η θύρα 6 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» θα είναι διαθέσιμη για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με την ΑΕΚ».
Σημαντικότητα της κίνησης για τους φιλάθλους
Η απόφαση αυτή αντανακλά τη σημασία που δίνει η διοίκηση του Λεβαδειακού στην υποστήριξη των φιλάθλων και τη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας στο γήπεδο. Παρόμοιες πρωτοβουλίες έχουν παρατηρηθεί και σε άλλες αναμετρήσεις της Super League, όπου η ζήτηση για εισιτήρια από τους φιλοξενούμενους ξεπερνά τις διαθέσιμες θέσεις.