Έ”Χ”ασε έδαφος ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην σκληροτράχηλη Ομόνοια 29ης Μαΐου

Δεν κατάφεραν να νικήσουν τον «τοίχο» Μπρολ παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και ο αγώνας έληξε χωρίς γκολ. Πολύ καλή εμφάνιση από την Ομόνοια 29ης Μαΐου που πήρε έναν παλληκαρήσιο βαθμό απέναντι στους Πρωταθλητές.

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ στο Κατωκοπιά-Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης» για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan. Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν το πρώτο τους τρίποντο για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να συνεχίσει το σερί των τεσσάρων νικών σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ.

Το στάδιο στην Περιστερόνα ήταν σχεδόν άδειο καθώς η ΚΟΠ απαγόρευσε την είσοδο των φίλων του ΑΠΟΕΛ, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ δεν μπαίνουν λόγω της κάρτας φιλάθλου, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν μόνο λίγους φιλάθλους στις εξέδρες.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας με ποσοστό 70% έναντι 30% του «τριφυλλιού», ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν πολλές χαμένες τελικές. Η Ομόνοια 29Μ κρατούσε μια πιο αμυντική στάση δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και περίμενε να κλέψει την μπάλα για να βγει στην κόντρα.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι στο 16′ με τον Ελ Αραμπί να πασάρει με πλάτη στον αμαρκάριστο Πίτσι και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπρολ. Ενώ η καλύτερη στιγμή για τους «πράσινους» στο πρώτο μέρος ήταν μια κεφαλιά του Έμεν από κοντινή απόσταση με τον Μπέλετς μνα αποκρούει και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε η ίδια με το πρώτο ημίχρονο. Ο κλοιός έσφιγγε τον ΑΠΟΕΛ που προσπαθούσε συνεχώς να βρει το γκολ και παράλληλα η Ομόνοια 29Μ περίμενε υπομονετικά για το λάθος και την κόντρα επίθεση.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδιζαν μέτρα και έχαναν ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να κλείνονται στο δικό τους μισό. Ωστόσο, οι τερματοφύλακες Μπρολ και Μπέλετς ήταν σε φοβερή μέρα και με καίριες επεμβάσεις κράτησαν το μηδέν όπου χρειάστηκε.

Subscribe

Related articles

Κουέστα: «Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα»

Ο Χουλιάν Κουέστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς...

Sold out το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως η «OPAP Arena»...

«Τεσσάρα» του Εθνικού, «διπλό» της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Κέρκυρα

Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των τεσσάρων...