Έτοιμος για το «ναι» στην Μπαρτσελόνα ο Νάβας, «ανοιχτός» και ο Σέζνι που αποσύρθηκε πρόσφατα

Διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να υπογράψει για έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ο Κέιλορ Νάβας, ενώ την ίδια ώρα ο Βόιτσεχ Σέζνι που αποσύρθηκε πριν από περίπου έναν μήνα μοιάζει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα»!

Χωρίς τον Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν θα χρειαστεί να πορευτεί ίσως και μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν η Μπαρτσελόνα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Γερμανός τερματοφύλακας.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Γερμανού και ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκεται ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας. Σύμφωνα μάλιστα με την Mundo Deportivo, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας είναι διατεθειμένος να υπογράψει με «μικρό» συμβόλαιο. Όπως αναφέρουν οι Καταλανοί, ο Νάβας δεν έχει πρόβλημα να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για τον Βόιτσεχ Σέζνι ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα τέλη του Αυγούστου. Η «MD», τονίζει πως ο Πολωνός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάρει πίσω την απόφαση του και να επιστρέψει στη δράση για χάρη της Μπαρτσελόνα του πολύ καλού του φίλου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

🚨 𝗞𝗘𝗬𝗟𝗢𝗥 𝗡𝗔𝗩𝗔𝗦 🇨🇷 / 𝗪𝗢𝗝𝗖𝗜𝗘𝗖𝗛 𝗦𝗭𝗖𝗭𝗘𝗦𝗡𝗬 🇵🇱, 𝗗𝗨𝗘𝗟 𝗣𝗢𝗨𝗥 𝗗𝗘𝗩𝗘𝗡𝗜𝗥 𝗟𝗘 𝗙𝗨𝗧𝗨𝗥 𝗚𝗔𝗥𝗗𝗜𝗘𝗡 𝗗𝗨 𝗕𝗔𝗥𝗖̧𝗔 ! 🧤

Le Costaricien est prêt à venir au Barça avec un faible salaire.

De son côté, le Polonais est prêt à sortir de sa retraite… pic.twitter.com/5kkmiSYpWh

— Actu Foot (@ActuFoot_) September 24, 2024

Subscribe

Related articles

Ζητούμενο η συνέχεια και η σταθερότητα στην Ανόρθωση

Η νίκη επί της Ομόνοιας είναι αλήθεια ότι...