Έσε: ‘Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας, είμαι εδώ για να δώσω ό,τι καλύτερο έχω’

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έσε: “Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας, είμαι εδώ για να δώσω ό,τι καλύτερο έχω”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: -

EUROPA LEAGUE 2024-2025 /  -  /       (  / EUROKINISSI)
Ο Σαντιάγκο Έσε EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαντιάγκο Έσε μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λιόν στη League Phase του Europa League, με τον ίδιο να υπόσχεται πως άπαντες εντός του συλλόγου είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται στις (26/9, 22:00) να αντιμετωπίσει τη Λιόν για τη League Phase του Europa League, με τον Σαντιάγκο Έσε να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου πως ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες θα παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο, καταβάλλοντας τη μέγιστη δυανατή προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαντιάγκο Έσε στη συνέντευξη Τύπου: Τι συναισθήματα προκαλούν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ενόψει του αυριανού αγώνα: “Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην αρχή μίας καινούργιας διοργάνωσης, είμαστε μία ομάδα που τώρα αρχίζει μπαίνει σε κανονικό ρυθμό. Είμαστε μία καλή ομάδα, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε να μιλάμε για κακά αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της και την νοοτροπία της. Μπορεί να μην έχουμε ικανοποιήσει με την παρουσία μας, μπορεί να αλλάξει γρήγορα αυτό, έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας”.

Τι συζήτησαν ενόψει του αυριανού ματς: “Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας και οι παίκτες και με τους προπονητές, κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που είχαμε από πέρσι με το ευρωπαϊκό. Δεν πρέπει να μένουμε σ’ ένα κακό αποτέλεσμα, που μπορεί να συμβεί στον καθένα, μπορούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και δουλεύουμε γι’ αυτό. Σημαντικό ο κόσμος να σέβεται τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και πέρσι”.

Για τον φόρτο του μετά τα συνεχόμενα ματς και χωρίς ξεκούραση: “Νιώθω πολύ καλά, πανέτοιμος, αν βρεθεί η στιγμή που δεν θα μπορώ να παίξω θα το πω. Είμαι εδώ για να δώσω ό,τι καλύτερο έχω στον Ολυμπιακό, όπως πάντα. Με βοήθησαν οι διακοπές του καλοκαιριού και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Subscribe

Related articles

Σούπερ πρεμιέρα για Μπόντο, με ανατροπή η Άλκμααρ

Η Μπόντο Γκλιμτ μπήκε ιδανικά στη διοργάνωση, αφού...

Με απουσίες η αποστολή της Λαμίας για Κηφισιά

Ο Μαρίνος Σατσιάς άφησε εκτός αποστολής της Λαμίας...

Το πανόραμα της 1ης ημέρας της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι επτά ομάδα που εξασφάλισαν το εισιτήριο τους...

Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Groupama Stadium» (pics)

Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη...