Άξιζε το κάτι παραπάνω, αλλά έστειλε τα μηνύματα ο Άρης Λεμεσού

Σε μεγάλο μέρος του αγώνα κόντρα στην Πάφο, ο Άρης Λεμεσού είχε τον έλεγχο κόντρα σε μια ομάδα με αρκετή ποιότητα, με περισσότερα ματς στα πόδια της λόγω της συμμετοχής στην Ευρώπη.

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με βαθμολογικές απώλειες για τον Άρη Λεμεσού.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν τα κατάφερε να αποδράσει από το «Στέλιος Κυριακίδης» και το εκτός έδρας ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League κόντρα στην Πάφος FC με τη νίκη.

Μετά τη λευκή ισοπαλία την 4η αγωνιστική στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, χθες ο Άρης εξήλθε ισόπαλος 1-1 με την Πάφος FC. Με το πέρας της 5ης αγωνιστικής είναι στην 3η θέση με 11 βαθμούς, 1 λιγότερο από την επόμενη του αντίπαλο, Ομόνοια, και 2 από την πρωτοπόρο Πάφος FC.

Ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι, με το πέρας της χθεσινής αναμέτρησης δήλωσε πως ο Άρης θύμισε τις παλιές καλές του εμφανίσεις, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κερδίσει.

Πράγματι, μεγάλο μέρος του χθεσινού αγώνα, ο Άρης έλεγχε το παιχνίδι, δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, αλλά ας μην ξεχνάμε είχε και απέναντι του μία ομάδα με παίκτες που χαρακτηρίζονται από αρκετή ποιότητα, εγνωσμένης αξίας, καθώς και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, μιας και είναι και σε όμιλο του Conference League.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του Άρη στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομάδα είναι εκεί, μπορεί εάν σταθεροποιηθεί σε απόδοση και θετικά αποτελέσματα να πορευτεί και να διατηρηθεί στα ψηλά σκαλοπάτια και εάν βολέψουν αποτελέσματα άλλων ομάδων, δεν αποκλείεται και προσεχώς να βρεθεί και στην κορυφή.

Συνέχεια στα ντέρμπι για τον Άρη, όπου την ερχόμενη Κυριακή για την 6η αγωνιστική της Cyprus League θα αντιμετωπίσει η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Ομόνοια. Ακόμη μία ομάδα απέναντι στον Άρη με περισσότερα παιχνίδια, μιας και οι «τριφυλλοφόροι» συμμετέχουν σε όμιλο του Conference League, όπου την ερχόμενη Πέμπτη έχουν και παιχνίδι για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι και ευκαιρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να… κατασκοπεύσει Ομόνοια για ακόμη μία φορά πριν την Κυριακάτικη μάχη.

Subscribe

Related articles

Δραματική «ανάσα» για την Κάλιαρι στην Εμιλία-Ρομάνια

Η Κάλιαρι πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της...

Έπιασε από την Κυριακή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η...

Πήρε Σεμπά ο Πανιώνιος

Ο Σεμπά θα παίξει και με 3η ομάδα...

«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε, αυτή που όλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσαν ανακοίνωση...

Νέα μπλεξίματα για τον Ετό και εξάμηνη τιμωρία από τη FIFA

«Καμπάνα» διάρκειας έξι μηνών δέχθηκε από τη FIFA...

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος...