Χωρίς οπαδούς η Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι για το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα η Μπαρτσελόνα μετά από τιμωρία που της επέβαλε η UEFA για τη συμπεριφορά των οπαδών της κόντρα στη Μονακό.

Τιμωρία στη Μπαρτσελόνα επέβαλε η UEFA για τη συμπεριφορά του κόσμου της στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μονακό για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League.

Πέρα από το χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 χιλιάδων ευρώ για το ναζιστικό πανό που σηκώθηκε από πλευρά των οπαδών της, οι Καταλανοί τιμωρήθηκαν και με μια αγωνιστική χωρίς φιλάθλους της στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα.

Όπερ σημαίνει πως οι Μπλαουγκράνα θα αγωνιστούν χωρίς οπαδούς στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με τη Μπαρτσελόνα κατόπιν να εκδίδει ενημερώσει κατά την οποία ενημέρωσε πως όσοι οπαδοί είχαν λάβει ήδη εισιτήριο θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

«Η Μπαρτσελόνα απορρίπτει κάθε είδους δικαιολογία για βία και όπως αναφέρεται στα άρθρα 3 και 4 του καταστατικού, αγωνίζεται να προστατεύσει και να προωθήσει την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που περιέχεται στη Διεθνή Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εγκρίθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη.

Επιπλέον, δεδομένης της συμπεριφοράς των οπαδών τόσο στους εντός έδρας αγώνες (Estadi Olimpic Lluis Companys ή Estadi Johan Cruyff) όσο και στα εκτός έδρας που επιβάλλονται επανειλημμένες κυρώσεις τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, ο σύλλογος είναι έτοιμος να ενισχύσει τα τρέχοντα μέτρα και να υιοθετήσει κατάλληλες περαιτέρω πρωτοβουλίες για την πρόληψη μελλοντικών περιστατικών και την εφαρμογή κυρώσεων στους υπεύθυνους» τονίζουν μεταξύ άλλων οι Καταλανοί.

Subscribe

Related articles

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατάλαβαν ότι το League Phase είναι… άλλη φάση | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις πρώτες αναμετρήσεις...

Β’ Κατηγορία: Ανέβηκε στην κορυφή η Πέγεια, πρώτη νίκη για την Δόξα

Η Πέγεια «έπιασε» στην κορυφή τον Ακρίτα Χλώρακας...

Μουρίνιο: «Μου έκλεψαν ένα Champions League, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη...

Κόλμαν: «Παίξαμε καλά 20 λεπτά ,το σκορ μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν, πραγματοποίησε δηλώσεις...

Εκτός επτάδας ξένων ο Τσέντι Όσμαν

Ο Τσέντι Όσμαν θα παραμείνει εκτός επτάδας ξένων...

Ανατροπή με «ήρωα» τον Κουλιμπαλί για την Ομόνοια με 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ

Με πρωταγωνιστή τον Κουλιμπαλί σκοράροντας δις, η Ομόνοια...

Ο Γκουαρδιόλα ψάχνει τον αντι-Ρόδρι!

Η Σίτι ψάχνει αντικαταστάτη του τραυματία Ρόδρι και...