Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Super Cup ο Παναθηναϊκός, οff για 3 εβδομάδες

O Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο φιλικό με την Παρτιζάν και δεν θα παίξει στο Super Cup της Ρόδου (28-29/9) αφού οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στον αντίχειρα. Μαγνητική ο Σλούκας για ενόχληση στο γόνατο.

Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Έλληνα σέντερ ο Εργκίν Αταμάν για τα ματς που θα κρίνουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Super Cup (28-29/9) της Ρόδου χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο ψηλός των πράσινων είχε χτυπήσει στον αντίχειρα στο φιλικό στο Καλλιμάρμαρο κόντρα στην Παρτίζαν και για προληπτικούς λόγους δεν ξαναμπήκε στην αναμέτρηση. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο Λορέντζο Μπράουν συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί. Οι δυο τους δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Τουρκία. Tέλος, ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο καθώς ένιωσε μια ενόχληση.

Subscribe

Related articles

Αμφίβολος για το Ολυμπιακός

Ατρόμητος: Αμφίβολος για τον Ολυμπιακό ο Καρλίτος 22...

Τριάρα… ηρεμίας η Ρόμα στο ντεμπούτο Γιούριτς

Υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της, η Ρόμα...

Με αγάπη… Φίλιπ Τζούρισιτς! | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την υπογραφή του...

AEK και Εθνικός μοιράστηκαν το βαθμό στην «Arena»

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις, ΑΕΚ Λάρνακας...

Τεράστιο διπλό με ανατροπή και κορυφή για τους Παφίτες

Η Πάφος, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω...

Ολυμπιακός Κ17 – Άρης Κ17 2-0: Νίκη για τους Ευθρόλευκους στο Ρέντη

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η...