Χουάντσο: «Είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του η πιθανότητα να φύγει από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το back-to-back στη EuroLeague με τους «πράσινους».

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πανηγύρισε στην πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό το ελληνικό πρωτάθλημα και τη EuroLeague, αποτελώντας μέλος του «τριφυλλιού» που έκανε το μεγάλο comeback και έκλεισε ιδανικά την περσινή σεζόν στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε στο BasketNews και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φημολογία που αναπτύχθηκε περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πιθανότητα να φύγω δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Σε καμία περίπτωση. Είπα ότι έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω και αυτή την χρονιά στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσω για το back-to-back».

Ο Ερνανγκόμεθ πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά θέλω να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο της ομάδας και με το πρότζεκτ που έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν είμαι και ο μοναδικός παίκτης που το λέω».

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν απόψε τα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Αναντολού Εφές και στρέφονται στις επίσημες υποχρεώσεις τους, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Subscribe

Related articles

Η εντεκάδα του Οθέλλου κόντρα στον Απόλλωνα

Αυτοί είναι οι 11 επίλεκτοι του Κωνσταντίνου Ρωσταντή...

Πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...

H μάχη της Ελλάδας ξεκινάει από την Πόλη! | Blog

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει για την ευρωπαϊκή σεζόν...

Έτοιμοι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα για το ντέρμπι!

Επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ενόψει...

Επίσημος ο επαναπατρισμός του Σιόβα για τη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα,...