Χεορχίνα: «Ανακουφίστηκα όταν μου είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η Χεορχίνα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την περίοδο που ο Κριστιάνο Ρονάλντο της ανακοίνωσε ότι δέχτηκε την πρόταση της Αλ Νασρ.

Το δεύτερο πέρασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο επιτυχημένο δεν ήταν. Ο Πορτογάλος, αποχώρησε από την ομάδα που έκανε το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του ύστερα από μια άσχημη περίοδο.

Η σύντροφός του, Χεορχίνα, στην τελευταία σεζόν του ντοκιμαντέρ «I am Georgina» στο Netflix, αποκαλύπτει ότι ήθελε να φύγει από το Μάντσεστερ.

«Όταν ο Κριστιάνο μού είπε ότι θα έπαιζε για την Αλ Νασρ, ανακουφίστηκα τόσο πολύ, γιατί ήθελα πολύ να φύγω από το Μάντσεστερ», λέει χαρακτηριστικά και εξηγεί για τη νέα πρόκληση που είχε μπροστά του το ζευγάρι: «Ήξερα ότι κάτι σπουδαίο μάς περιμένε στο μέλλον μας. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι».

Στη συνέχεια εμφανίζεται να λέει ότι η προσαρμογή στη ζωή στη Σαουδική Αραβία ήταν αρχικά δύσκολη για την οικογένεια, με την ίδια να σκεφτόταν αρχικά να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, τελικά προσαρμόστηκαν και το συμβόλαιο ρεκόρ των 200 εκατομμυρίων δολαρίων του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ πρόσφερε έναν τρόπο ζωής που δεν μπορεί να ζήσει ο καθένας.

Subscribe

Related articles

Η εντεκάδα του Οθέλλου κόντρα στον Απόλλωνα

Αυτοί είναι οι 11 επίλεκτοι του Κωνσταντίνου Ρωσταντή...

Πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...

H μάχη της Ελλάδας ξεκινάει από την Πόλη! | Blog

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει για την ευρωπαϊκή σεζόν...

Έτοιμοι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα για το ντέρμπι!

Επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ενόψει...

Επίσημος ο επαναπατρισμός του Σιόβα για τη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα,...