Τσικίνιο: «Εύχομαι στον Όρτα όλα τα καλά, αλλά όχι αύριο»

Ο Τσικίνιο μίλησε για το ματς με την Μπράγκα, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ματς, ενώ από τις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν έλειψε κι η αναφορά στον Όρτα.

Ο Τσικίνιο τόνισε ότι είναι όμορφη η πίεση να παίζει στον Ολυμπιακό, στάθηκε στην απάντηση που θέλει να δώσει η ομάδα του παίρνοντας τη νίκη με την Μπράγκα ενώ δεν… εύχεται ό,τι καλύτερο στον Αντρέ Όρτα για την αναμέτρηση του Καραϊσκάκης.

Για τον αντίπαλο και παλιούς γνωστούς του: «Πράγματι είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν θα βασιστεί σε έναν παίκτη. Και εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα και εφόσον δείξουμε την αξία μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός πώς οι Πειραιώτες θα παίξουν εντός με το σήμα του ευρωπαϊκού τροπαίου: «Ναι, φυσικά οι παίκτες είναι πάντα εδώ και θέλουν να δίνουν το καλύτερο. Πάντα θέλουν να νικούν. Κάποιες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Είναι μία όμορφη πίεση να παίζεις στον Ολυμπιακό. Την Κυριακή δώσαμε μία καλή απάντηση. Ελπίζουμε να τη δώσουμε και αύριο».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος είπε: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα με μία πορτογαλική ομάδα ως αντίπαλο. Ναι έχω φιλική σχέση με τον Ορτα. Είναι παίκτης που μιλάμε διαρκώς. Αύριο θα είμαστε αντίπαλοι. Του εύχομαι όλα τα καλά αλλά όχι για αύριο. Τον πορτογαλικό σύλλογο τον ξέρω πολύ καλά. Δεν πήγε καλά η θητεία μου εκεί αλλά μετά πήγα πολύ καλά εδώ. Εύχομαι η νίκη αύριο να είναι του Ολυμπιακού».

Subscribe

Related articles

Τρομερό κοντρόλ του Σέσκο και εκτέλεση για το 1-0 της Λειψίας

Ο Σέσκο με φανταστικό κοντρόλ και εκτέλεση έβαλε...

Ο Ακτούρκογλου νίκησε τον Όμπλακ για το 1-0 της Μπενφίκα

Η Μπενφίκα αιφνιδίασε την Ατλέτικο Μαδρίτης και προηγήθηκε...

Aπίστευτος Τζόλης, τι γκολάρα έβαλε!

Ο Χρήστος Τζόλης άνοιξε με μία πλασεδάρα το...

«Τρελή» νίκη της Φέγενορντ, τριάρα της Αταλάντα

Σε ένα ματς με δύο αυτογκόλ και δύο...