Τσικίνιο: ‘Αν δείξουμε το επίπεδο που μπορούμε θα κερδίσουμε’

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσικίνιο: “Αν δείξουμε το επίπεδο που μπορούμε θα κερδίσουμε”

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΩΣΗΣ

Τσικίνιο:
Ο Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα INTIME SPORTS

Ο Τσικίνιο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα πάρει τη νίκη επί της Μπράγκα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπράγκα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ο Τσικίνιο δήλωσε ενόψει του αγώνα ότι αν οι ερυθρόλευκοι παρουσιαστούν αυτοί που πρέπει, τότε θα πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου: Για το κλειδί της αναμέτρησης: “Η Μπράγκα είναι μια καλή ομάδα, ξέρουμε τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της. Όμως και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, είμαστε Ολυμπιακός και πιστεύω πως αν δείξουμε το επίπεδο που μπορούμε θα κερδίσουμε“.

Για το αν είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές: “Ναι φυσικά οι ποδοσφαιριστές είναι πάντα εδώ. Είναι εδώ για να ακούσουν και να εφαρμόσουν αυτά που λέει ο προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν. Όλοι είναι εδώ, όλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό η πίεση είναι μεγάλη όμως είναι όμορφη πίεση. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα νίκες. Θέλουμε να δώσουμε απάντηση, να εφαρμόσουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής για να κερδίζει η ομάδα”.

Για τον Καρβαλιάλ και τον Όρτα: “Έχω μια καλή φιλική σχεσή με τον Όρτα μας βοήθησε έχουμε καλή σχέση και μιλάμε. Για 90 λεπτά θα ειναι αντίπαλος και θα υπερασπιστεί την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο και θα τα δώσει ολα. Του εύχομαι να τα πάει καλά αλλά όχι αύριο. Μετά θα συνεχίσουμε τη φιλίμα.

Τη γνωρίζω καλά, τα πράγματα δεν πήγαν καλά εκεί, εδώ τα πράγματα του πήγαν πολύ καλά με ευρωπαϊκό τίτλο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, είναι μια ομάδα που έχω συνδεθεί μαζί της, αλλά εύχομαι η νικη να ειναι του Ολμυμπιακού“.

Subscribe

Related articles

Τρομερό κοντρόλ του Σέσκο και εκτέλεση για το 1-0 της Λειψίας

Ο Σέσκο με φανταστικό κοντρόλ και εκτέλεση έβαλε...

Ο Ακτούρκογλου νίκησε τον Όμπλακ για το 1-0 της Μπενφίκα

Η Μπενφίκα αιφνιδίασε την Ατλέτικο Μαδρίτης και προηγήθηκε...

Aπίστευτος Τζόλης, τι γκολάρα έβαλε!

Ο Χρήστος Τζόλης άνοιξε με μία πλασεδάρα το...

«Τρελή» νίκη της Φέγενορντ, τριάρα της Αταλάντα

Σε ένα ματς με δύο αυτογκόλ και δύο...