Η Ομοσπονδία της Τσεχίας αμφισβητεί το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο που έγινε ο αρχι-σκόρερ της Ευρώπης καθώς υποστηρίζει ότι ο ο Γιόσεφ Μπίτσαν είχε πετύχει 821 και όχι 759.

Τσέχοι σε Ρονάλντο: «Ποιο ρεκόρ; Ο Μπίτσαν έχει 820 γκολ» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο αρχι-σκόρερ της Ευρώπης, καθώς με το γκολ που πέτυχε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στη Νάπολι, έφτασε τα 760 συνολικά. Ή μήπως όχι;

Η Ομοσπονδία της Τσεχίας αμφισβητεί το συγκεκριμένο ρεκόρ του CR7, όχι ως προς την αυθεντικότητά του, αλλά στο ότι ακόμα δεν είναι αρχισκόρερ της Ευρώπης, καθώς όπως υποστηρίζουν, ο Γιόσεφ Μπίτσαν είχε πετύχει 821 και όχι 759.

Ρονάλντο, ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τσεχίας υποστηρίζει ότι σύμφωνα με την Επιτροπή Ιστορίας και Στατιστικών της Ομοσπονδίας, τα επίσημα γκολ του θρυλικού Αυστρό-Τσεχοσλοβάκου είναι 821 και μέσω βίντεο του Γιάροσλαβ Κολάρ δίνει και λεπτομέρειες για να στοιχειοθετήσει τα όσα υποστηρίζει.

The best goalscorer in football history? ?

The History and Statistics committee of the Czech FA counted all the goals scored by the legendary Josef Bican and we can declare he scored 821 goals in official matches.

Jaroslav Kolář, the Head of the committee shares more details. pic.twitter.com/eYqTcGJf1p

— Czech Football Team (@ceskarepre_eng) January 21, 2021

-

-