Το 20ήμερο απραξίας της ΑΕΛ δημιουργεί ερωτηματικά για το σχήμα ενόψει του βραδινού ντέρμπι

Μετά από τρεις εβδομάδες, η ΑΕ Λεμεσού επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις, υποδεχόμενη την Πάφο (19:00, Live από το Gazzetta Cyprus). Ωστόσο, αυτή η αγωνιστική απραξία δημιουργεί ερωτήματα αναφορικά με τις αρχικές επιλογές και την τακτική του Κόλμαν.

Τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο φετινό πρωτάθλημα της Cyprus League η ΑΕ Λεμεσού ήταν αυτό της 31ης Αυγούστου, όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου στο «ΆλφαΜέγα Stadium» με 1-0.

Από τότε, ακολούθησε η διακοπή μίας βδομάδας, ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, ενώ και η αναβολή του Λεμεσιανού ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική.

Μετά από τρεις βδομάδες από το τελευταίο της παιχνίδι η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα στις 19:00, στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Πάφος FC.

Ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Παπαφώτη και Τρισκόφσκι, ενώ από τη στιγμή που η ΑΕΛ έχει να αγωνιστεί εδώ και τρεις βδομάδες, δεν αποκλείεται ν’ ανακατέψει την τράπουλα επιλογών που έχει ενώπιον του και να δούμε παίκτη ή παίκτες που δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του τις πρώτες δύο αγωνιστικές, να παίρνουν φανέλα βασικού σήμερα, μιας και θα έχουν φτάσει σε πιο ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Βέβαια, είναι και η δυναμικότητα της Πάφος FC, όπου ο Κρις Κόλμαν έχει ένα καλό δείγμα ενώπιον του από την αντίπαλο (βλέποντας τις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ως τώρα), άρα με αυτά που είδε δεν αποκλείεται να προβεί σε αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και τακτική, τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ.

Είναι και το κίνητρο για την ΑΕΛ, ότι μετά τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες χθες για Άρη και Ομόνοια, να κάνει και αυτή τη… ζημιά στην Πάφος FC, όπου μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο βαθμών.

Μία πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ είναι Μπράγκα, Ουεντραόγκο, Στόλνικ (ή Κέσκιες), Φιλιώτης, Ιμανισίμουε, Μάμας, Μεγιάδο, Τοκού, Μακρής, Άβραχαμ, Λεσοβόι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ρομπέρτα, Κονσταντίνι, Μπαμπόκ, Φραντζής.

Subscribe

Related articles

Γιατί δεν μπορεί αυτός ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό; | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Πίτσι: «Στον ΑΠΟΕΛ βρήκα αυτό που ήθελα»

Την πρώτη του «συνέντευξη» ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ...

Με Μόρσεϊ και Ντιγκινί το τεράστιο διπλό της Καλαμάτας με ανατροπή στο 92′

Οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, Μόρσεϊ και...

Απόλλων Λεμεσού: Αυτό το… κάτι!

Παρά το γεγονός πως είχε να δώσει επίσημο...

Επίσημη η παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της...

Ποκουσέφσκι για το ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εκπληκτικό γεγονός, φανταστικό»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποθέωσε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»...