Το «μυστικό» του Λεβαντόφσκι για το εκρηκτικό ξεκίνημα του στη σεζόν

Η σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Άννα Λεβαντόφσκα, αποκάλυψε τη… συνταγή της επιτυχίας του Πολωνού σταρ για το φοβερό ξεκίνημα που έχει κάνει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σούπερ σταρ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, μετρώντας ήδη επτά γκολ σε επτά αγωνιστικές. Ο «Λέβα» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της La Liga και στοχεύει σε ακόμα ένα χρυσό παπούτσι.

Η σύζυγος του στράικερ της Μπαρτσελόνα, Άννα Λεβαντόφσκα, αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του 36χρονου σταρ. Η σύζυγος του Λεβαντόφσκι αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του Πολωνού επιθετικού, καθώς από το 2013 εργάζεται ως διατροφολόγος, βοηθώντας όλα αυτά τα χρόνια τον «Λέβα».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα τελευταία 15 χρόνια έχει βοηθήσει τον Λεβαντόφσκι με τη διατροφή του και αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Πολωνός επιθετικός, αν και στα 36 του, διαθέτει μια τρομερή φυσική κατάσταση και ένα σώμα που τον κρατάει στο υψηλό επίπεδο.

«Τα τελευταία 15 χρόνια βγάζω το πρόγραμμα διατροφής του Ρόμπερτ και τα συμπληρώματα που πρέπει να παίρνει. Πλέον είναι ικανός να τα βγάζει πέρα μόνος του ωστόσο εξακολουθώ να τον βοηθάω. Διατηρεί το σώμα του σε εξαιρετική κατάσταση και ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή εδώ και πολλά χρόνια. Για αυτή τη σεζόν του έφτιαξα ένα νέο πλάνο συμπληρωμάτων. Βρίσκεται πάντα σε εξαιρετική κατάσταση, όχι μόνο σωματικά αλλά σε όλους τους τομείς. Είναι 36 και έχει σώμα 25χρονου», δήλωσε η σύζυγος του Λεβαντόφσκι.

— Què T’hi Jugues (@QueThiJugues) September 26, 2024

Subscribe

Related articles

Οι δύο αποτυχημένες προσπάθειες και τα… ελληνικά μαθηματικά | Blog

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την πρεμιέρα Ολυμπιακού...

Προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας που δίνει απαντήσεις!

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΛ Λεμεσού (19:00) για...

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το ματς με την Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τη διάθεση...

Ολυμπιακός: Για το «δύο στα δύο» οι Ερυθρόλευκοι

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο...

Οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League

Ανακοινώθηκε αναλυτικά η λίστα των διαιτητών για τους...

Πρόβλημα με Πιρόλα στον Ολυμπιακό

Ο Λορέντζο Πιρόλα αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του...