Τι κάνει η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Τερ Στέγκεν στην εστία της

Ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν τραυματίστηκε στο γόνατο απέναντι στη Βιγιαρεάλ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλούς μήνες. Η Μπαρτσελόνα καλείται να ζήσει χωρίς τον Γερμανό, με τον Ινάκι Πένια να έχει να κουβαλήσει βαρύ φορτιό ενόψει της συνέχειας.

  • Τι έκανε η Μπαρτσελόνα πέρσι χωρίς τον Τερ Στέγκεν

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Μπαρτσελόνα και τον Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Βιγιαρεάλ Μπαρτσελόνα, έχει υποστεί ρήξη τένοντα στην επιγονατίδα του δεξιού του ποδιού και θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει την πολύ σοβαρή ζημιά.

Μια εξέλιξη που φέρνει σε δύσκολη θέση τους «μπλαουγκράνα», καθώς τον Γερμανό τερματοφύλακα θα χρειαστέι να τον αντικαταστήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ινάκι Πένια. Ο νεαρός Ισπανός τερματοφύλακα χρειάστηκε και την περασμένη σεζόν να καλύψει το κενό του Γερμανού διεθνή κίπερ, καθώς ο Τερ Στέγκεν έλειπε για περίπου τρεις μήνες λόγω ενός προβλήματος στην πλάτη.

❗ [MEDICAL NEWS]

Tests carried out on the first team player, Marc ter Stegen confirm that he has a complete rupture in the patella tendon in his right knee. On Monday afternoon he will undergo a surgical process and once complete a new update will be released. pic.twitter.com/V00BNZRQOI

— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 23, 2024

Τι έκανε η Μπαρτσελόνα πέρσι χωρίς τον Τερ Στέγκεν

Σε 36 ματς που αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Τερ Στέγκεν, ο Γερμανός τερματοφύλακας δέχτηκε 37 γκολ. Βάσει των αριθμών, ο Γερμανός δεχόταν ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι, έχοντας κρατήσει πάντως την εστία του ανέπαφη σε 17 διαφορετικές αναμετρήσεις. Χωρίς τον Τερ Στέγκεν η κατάσταση ήταν ακόμα πιο δυσάρεστη για τους «μπλαουγκράνα». Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε δίχως τον Γερμανό την περασμένη σεζόν σε 17 παιχνίδια. Ο απολογισμός; Οι «μπλαουγκράνα» δέχτηκαν σε αυτό το διάστημα 32 γκολ. Σχεδόν δύο γκολ ανά παιχνίδι δηλαδή. Ο Πένια κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του μόλις τρεις φορές σε αυτό το διάστημα και δεν μπόρεσε να καλύψει επάξια το κενό αυτό.

Οι «μπλαουγκράνα» καλούνται τώρα να προετοιμάσουν τον Πένια προκειμένου αυτή τη φορά ο Ισπανός να μπορέσει να φανεί χρησιμότερος και καλύτερος ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί με πολλά μεγάλα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League.

Subscribe

Related articles

Χαμός και στο Καρπενήσι για τα τρόπαια του Ολυμπιακού (pics)

Αρκετός κόσμος και στο Καρπενήσι όπου υποδέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι»...

Oι δύο Γκαρθία και η πέτρα που κυλάει…

Γενάρη του ΄22, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθούσε να...

Δίπλα στον Πατρινό η Παναχαϊκή

Ο Θέμης Πατρινός τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της...

Το προβάδισμα του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο βαθμολογικό | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος εξηγεί γιατί ο «δικέφαλος του...

Σπιλέφσκι: «Είναι απίστευτο πόσο εύκολα περνά ο καιρός»

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι συμπλήρωσε 200 ματς στον πάγκο...