Τα δεδομένα για τη μία έξτρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού έχει τεθεί επί τάπητος σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να προκύψει μία ακόμα μεταγραφή παίκτη με χαρακτηριστικά δεκαριού.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον επικεντρωμένος στην πρεμιέρα του Europa League με τη Λιόν το βράδυ της Πέμπτης (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORTS TV 2). Ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες των Πειραιωτών θα έχουν δύο φουλ προπονήσεις (Τρίτη και Τετάρτη και ένα χαλάρωμα την Πέμπτη) πριν το σημαντικό αυτό ματς στην πρεμιέρα των Ερυθρόλευκων για την Ευρώπη φέτος.

Πέραν του αγωνιστικού όμως υπάρχει και το ανοιχτό μεταγραφικό… παράθυρο. Εδώ και μέρες έχετε διαβάσει για την πιθανότητα να προκύψει μία ακόμα κίνηση μεσοεπιθετικού. Ενός παίκτη που να έχει κυρίως στοιχεία και χαρακτηριστικά δεκαριού από την αγορά των ελεύθερων.

Αυτές οι συζητήσεις έχουν γίνει σύμφωνα με πληροφορίες εντός των… τειχών του Ολυμπιακού και έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις εντός της τρέχουσας εβδομάδας καθώς το… παράθυρο για τους ελεύθερους κλείνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για μία ακόμα μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους έχουν αυξηθεί ενώ αρκετά από τα ονόματα που έχουν τεθεί στα υπ’ όψιν των ανθρώπων του συλλόγου είναι γνωστά (όπως του Γιαζίτσι). Εκτός από τον μεσοεπιθετικό Γιαζίτσι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως του Γαλλοαλγερινού Αντάμ Ουνάς, που παίζει πίσω από τον στράικερ αλλά και στα… φτερά της επίθεσης.

Subscribe

Related articles

«Ακροβατώ σ’ ένα σχοινί»!

Δανειστήκαμε το πολύ όμορφο ρεφρέν του Έλληνα αοιδού...

Ο Ράγια «σπατάλησε» εννιά λεπτά μόνο από τα ελεύθερα κόντρα στη Σίτι!

Η Άρσεναλ «έπαιξε» αρκετά με τον χρόνο απέναντι...

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έβγαλε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους...

Χωρίς τον Πίζι ο ΑΠΟΕΛ με την Πάφο

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πάφος FC...

O διαφορετικός Αρης, η ελκυστική Athens Kallithea και οι άλλες ατραξιόν | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης καταπιάνεται με τις ατραξιόν του...