Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League

Η 6η αγωνιστικής της Cyprus League συνεχίστηκε σήμερα με τρία παιχνίδια. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής.

  • Ομόνοια 29ης Μαΐου – Ομόνοια Αραδίππου 1-2:
  • ΑΕ Λεμεσού – Εθνικός Άχνας 5-2:
  • Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 3-1:
  • Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
  • Πρόγραμμα αγώνων 6ης αγωνιστικής:

Ομόνοια 29ης Μαΐου – Ομόνοια Αραδίππου 1-2:

Την ημέρα άνοιξαν στις 18:00 Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου στην Περιστερόνα. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 25′ βρέθηκαν μπροστά με 2-0, χάρη στις κεφαλιές των Φεριέ στο 15′ και Σιντόνιο, από σέντρες του Μπόργκες. Οι γηπεδούχοι έψαχναν άμεσα το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στον αγώνα.

Ο Ένεμ με εξωτερικό πλασέ μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά παρά τις ευκαιρίες, η Ομόνοια Αραδίππου κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι το τέλος με πολύ σωστή διαχείριση από πλευράς Ούγκο Μάρτινς και πήρε την νίκη με σκορ 2-1.

ΑΕ Λεμεσού – Εθνικός Άχνας 5-2:

Μία ώρα μετά, η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Εθνικό Άχνας σε ένα ματς με πάρα πολύ θέαμα. Μόλις στο 3′ ο Εθνικός σκόραρε με τον Γκονζάλεζ. Στο 31′ Ουεντραόγκο με άψογη κεφαλιά σκόραρε για το 1-1 και έφερε τις ισορροπίες.Η ΑΕΛ στο τελευταίο λεπτό πριν το ημίχρονο βρήκε ξανά δίχτυα πάλι από κόρνερ με τον Στόλνικ και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 2-1.

Με την επανέναρξη ο Εθνικός μπήκε δυνατά και στο 48′ ο Αντερέγκεν με προβολή έφερε το ματς στο 2-2, μετά από δοκάρι σε σουτ του Λίπσκι.

Τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Μακρής μπήκε ως αλλαγή με…ορέξεις. Ο Κύπριος επιθετικός με τρία προσωπικά του γκολ στο 61′, στο 68′ και στο 87′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2 και καθάρισε την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Λεμεσού.

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 3-1:

Την ίδια ώρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση υποδέχθηκε την Νέα Σαλαμίνα για το Βαρωσιώτικο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο 24′ ο Χρυσόπουλος μετά από κεφαλιά πάσα του Λόπες κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Κίκο. Στο 37’ ο Κονσεισάο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, αιφνιδιάζοντας τον Μελίσσα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αρτυματάς με έξυπνο σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να σκοράρει το γκολ της τιμής στο 75′, όταν μετά από κοντά, μετά από φάση διαρκείας ο Φράγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η κακή εικόνα της ομάδας έφερε και την αντίδραση των οπαδών που αποχώρησαν στο ημίχρονο και με ανακοίνωση τους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 04/10

19:00 Καρμιώτισσα – Απόλλων Λεμεσού 2-0

Σάββατο 05/10

18:00 Ομόνοια 29ης Μαΐου – Ομόνοια Αραδίππου 1-2

19:00 ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας 5-2

19:00 Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 3-1

Πρόγραμμα αγώνων 6ης αγωνιστικής:

Κυριακή 06/10

19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Πάφος

19:00 Άρης Λεμεσού – Ομόνοια

19:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Subscribe

Related articles

Οριστικό νοκ άουτ ή δικαίωμα στην ελπίδα | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για το σημερινό «ντέρμπι...

Η ώρα της αλήθειας για τον ΑΠΟΕΛ

Η πίεση στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ έχει αυξηθεί...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η «μητέρα των μαχών» της Superleague

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό (6/10, 20:30) κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στο...