Τα άχαστα Κακουλλή, οι αμυντικές αδυναμίες και ο «συντηρητικός» Νταμπράουσκας!

Η αστοχία στην επίθεση, τα κενά στην άμυνα και η έλλειψη δημιουργίας στέρησαν την νίκη στην Ομόνοια, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε για γκολ, σε αντίθεση με την ομάδα της Λεμεσού.

Χάνει το άχαστο, αλήθεια θα το βλέπει ο Ανδρόνικος και θα λέει πως… κατάφερα να το χάσω, έχει μια ακόμη ξεκάθαρη προϋπόθεση προηγουμένως να φύγει μόνος σε τεταετ με τον Βανά και γλιστρά. Και στο καπάκι να σου το 1-0 από τον ικανό κεφαλοσφαιριστή Κβιλιτάια, αλλά με πολύ εύκολο τρόπο, καθώς ο Κουλιμπαλί νικήθηκε κατά κράτος.

Γενικότερα η άμυνα στον «αέρα», πληγώνει το τριφύλλι, το ίδιο έγινε και με τον Λόπεζ που έφερε την ήττα από την Ανόρθωση. Και εκεί που σου δίνει φιλί ζωής ο Φαμπιάνο να επανέλθεις, βγάζοντας το πέναλτι, κακή εκτίμηση από τον Παναγιώτου. 2ο πέναλτι, 2/2 ο Γεωργιανός και game over. Κάθε ήττα πονά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη, καλείται τώρα στη διακοπή να κάνει μια πρώτη σούμα, για να διαπιστώσει ως ο καθ’ύλην αρμόδιος τι πάει λάθος και η ομάδα δέχεται με ευκολία την ήττα στα εκτός έδρας παιχνίδια! Και επίσης να αναθεωρήσει κάποια πράγματα, βάζοντας και άλλους παίκτες στην εξίσωση, όπως οι Ελάντερ, Κίτσιος και Μουσιαλόφσκι.

Χθες πάντως ο Λιθουανός την ανακάτεψε την τράπουλα, θέλοντας να βάλει από το ξεκίνημα φρέσκα πόδια. Δεν του πολύ βγήκε, με κάθε καλόπιστη κριτική κόουτς πολύ συντηρητικό το τρίο Κούσουλος, Μάριτς, Χάμπος, όπως συνέβη και με την Ανόρθωση και με δεδομένο το μέγιστο σεβασμό, αλλά δεν έπαιζες σε αμφότερα με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου!

Όπως ούτε και οι αλλαγές έδωσαν αυτά που όλοι ανέμεναν, εγκαίρως αυτή τη φορά πάντως προέβη σε διορθωτικές κινήσεις. Ο Ατζίλι για παράδειγμα που ήρθε ως ένας εξ’αυτών που θα έκαναν τη μεγάλη διαφορά, είναι δύο κλικ πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά περπατητός δεν παίζεις πουθενά. Ο Γιόβετιτς μόλις εγκληματιστεί και αφομοιώσει τα θέλω του προπονητή του, θα βοηθήσει πολύ με την οξυδέρκεια και τα χαρίσματα του. Ο Λοΐζου, είναι μακράν ο κορυφαίος και πιο επιδραστικός παίκτης όποτε του ζητηθεί να αγωνιστεί και δείχνει ικανός να αδράξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί. Λείπει αφάνταστα ο Σεμέδο, ενώ η σταδιακή ενσωμάτωση Μπεζούς, επίσης θα κάνει καλύτερη την ομάδα και δη στο δημιουργικό κομμάτι.

Εν κατακλείδι, βαθμολογικά δεν είναι «τραγικά» τα πράγματα, ναι μεν η Πάφος άνοιξε τη ψαλλίδα, αλλά κανείς δε παίρνει πρωτάθλημα από την 6η αγωνιστική. Με το θεωρητικά πιο βατό πρόγραμμα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχει η δυνατότητα για ένα καλό σερί. Ίδωμεν. Προέχει όλοι να επιστρέψουν υγιείς στο «Ηλίας Πούλλος» και με επιτυχίες στις εθνικές τους ομάδες και δη στην δίκη μας, στο νέο εγχείρημα υπό τον Σωφρόνη Αυγουστή.

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμό οι Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά

Από ένα γκολ πέτυχαν Αστέρας Τρίπολης Β' και...

Όταν μιλά η ψυχή του αρχηγού στην Ανόρθωση…

Η πιο μεγάλη νίκη της «Κυρίας» μέχρι στιγμής,...