Σύνθημα αντεπίθεσης στο Ρέντη – Η κουβέντα στα αποδυτήρια, η πίστη στην ομάδα και το άμεσο ζητούμενο

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά το παιχνίδι με την Λιόν στην Γαλλία για το Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του σκέφτονται μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»

Η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και η ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη κάνουν τον αγώνα με τον Ατρόμητο must win για τον Ολυμπιακό κι αυτό το κατανοούν όλοι στο Ρέντη.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι πριν από την σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη, έγινε μια μεγάλη συζήτηση στα αποδυτήρια κι εστάλη απ’ όλους ένα μήνυμα αντεπίθεσης.

Ήταν μια συζήτηση στην οποία πήραν μέρος ο Μεντιλίμπαρ, οι παίκτες αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με προφανές θέμα συζήτησης τα τελευταία αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν καλά για τους Πειραιώτες.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και μάλιστα ήταν μια κουβέντα που διήρκεσε μια ώρα, καθώς «Μέντι» και Κοβάσεβιτς ζήτησαν και την γνώμη των παικτών.

Αυτό λοιπόν που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν ενωμένοι κι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας.

Κι αυτό το επισήμαναν όλοι και γι’ αυτό άλλωστε έχει και ιδιαίτερη σημασία. Όλοι έχουν πίστη στην ομάδα και θεωρούν ότι πολύ σύντομα το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις νίκες.

«Είμαστε ο Ολυμπιακός κι έχουμε μάθει να τους κερδίζουμε όλους. Ξέρουμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ξέρουμε πως να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα τα δώσουμε όλα στην συνέχεια», ήταν το γενικό μήνυμα που βγαίνει από την συνάντηση που έγινε πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο Ρέντη.

Εκτός από τον Μέντι και τον Κοβάσεβιτς, μίλησαν και οι Ελ Κααμπί, Ροντινέι, Έσε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δίνουν και αυτοί σύνθημα αντεπίθεσης ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό ζητούμενο, ειδικά αυτή την περίοδο για την ομάδα του λιμανιού, με τον Ισπανό τεχνικό αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, να επισημαίνουν πολλές φορές στην σημερινή συζήτηση την ανάγκη νίκης στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί κι έχει κι αυτό την σημασία του πως υπήρχε καλό κλίμα, κλίμα ενότητας στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της συζήτησης κι αυτό είναι επίσης ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος της προπόνησης, τα νέα είναι καλά για τον Πιρόλα, καθώς ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν έχει υποστεί θλάση στο παιχνίδι με την Λιόν.

Ο νεαρός στόπερ των «ερυθρόλευκων» έβγαλε μάλιστα το πρόγραμμα της ομάδας στην σημερινή προπόνηση, αλλά έμεινε τελικά εκτός αποστολής από τον Μεντιλίμπαρ, περισσότερο για προληπτικούς λόγους και για να μην επιβαρυνθεί.

Όλα πάντως δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μπράγκα στο Καραϊσκάκη, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή είναι η επτάδα των ξένων που δήλωσε ο Ολυμπιακός για το Super Cup

Όλα τα «φώτα» πάντως στον Ολυμπιακό είναι στραμμένα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τους «ερυθρόλευκους» να σκέφτονται μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Subscribe

Related articles

Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «έκλεισαν» θέση στον τελικό...

Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού»

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε με 79-74 το εμπόδιο...

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέαμα με εννιά γκολ στο Κίτι

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός...

Ο Κέιν αποχώρησε τραυματίας δυο εβδομάδες πριν από το Αγγλία

Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε τραυματίας από το ματς...

«Χ»αμένοι και οι δύο στην Τρίπολη!

Το 1-1 της Τρίπολης αφήνει και τους δύο...