Στο Καραϊσκάκη το πρώτο… ντέρμπι της ημέρας

ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα και ΑΕΚ-ΠΑΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια δημιουργούν ένα «πακέτο» εξαιρετικού ενδιαφέροντος για τα αποψινά ματς του πρωταθλήματος. Δύο ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα που θα μας δείξουν πράγματα για το τώρα και το μετά του «μαραθωνίου». Δύο ντέρμπι με ιδιαιτερότητες και για τις τέσσερις ομάδες.

Δύο αναμετρήσεις που για τον Ολυμπιακό μπορούν να του προσφέρουν κέρδη όπως του πρόσφερε το 0-0 της 4ης αγωνιστικής στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Τότε βεβαίως ο Ολυμπιακός «πέταξε στα σκουπίδια» το «δωράκι» με το δικό του 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, τώρα είναι σε τέτοιο σημείο που «απαγορεύεται» να επαναλάβει το «έργο». Αν δεν θέλει να μπλέξει από νωρίς.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Οι δοκιμές του Μπαρτζώκα, το 21% στο τρίποντο και το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού

«Τρέχει» ήδη ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, δύο εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ήττα στο Βικελίδης και κυρίως την κακή εικόνα της ομάδας, έχει μόλις ένα γκολ και αυτό στα… χασομέρια χωρίς ουσιαστική αξία, στα τελευταία τρία ματς. Ε, αρκετά μαζεύτηκαν για τόσο νωρίς στην σεζόν. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως σε λίγες ώρες (6μμ η σέντρα) θα βρει μπροστά του και μια ομάδα που αποτελεί τον «κακό δαίμονα» στα ματς στο Καραϊσκάκη.

Ο Ατρόμητος που είναι στα καλύτερα του με δύο σερί νίκες και μεσοεπιθετικά δείχνει ισχυρός. Ένα «πακέτο» που οδηγεί στο συμπέρασμα πως όσοι νομίζουν πως θα έχει εύκολο έργο ο Ολυμπιακός στην ανάγκη αντίδρασης με «τρίποντο» κάνουν λάθος. Ο μόνος τρόπος να δικαιωθούν είναι να εμφανιστεί ξανά ο κανονικός Ολυμπιακός. Μεντιλίμπαρ και παίκτες τα είπαν καλά το Σάββατο στον Ρέντη και είναι εξαιρετικό για την ομάδα του κλίμα που βγαίνει. Τα λόγια όμως δεν αρκούν.

Αυτοί θα κρίνουν τα ντέρμπι σε Τούμπα και Φιλαδέλφεια

Οι πράξεις μετράνε και αυτές θέλει ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες στο Καραϊσκάκη όπου έχουμε το πρώτο… ντέρμπι της ημέρας. Αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη θα είναι τριπλά κερδισμένος. Πρώτον για το αυτονόητο της βαθμολογίας, δεύτερον για την καλή ψυχολογία για τα δύσκολα ματς που έρχονται με Μπράγκα και ΠΑΟ και τρίτον γιατί ότι και να συμβεί στη Νέα Φιλαδέλφεια θα φέρει απώλειες σε έναν ή και στους δύο συνδιεκδικητές ενώ και στην Τούμπα μπορεί να προκύψει απώλεια του ΠΑΟΚ από τον Άρη. Τρία σε ένα δηλαδή για τον Ολυμπιακό που σε αντίθετη περίπτωση μπλέκει για τα καλά.

Subscribe

Related articles

Με ωραίους νέους και σκόρερ τους «παλιούς»!

Παίζοντας με επτά αλλαγές συγκριτικά με το ματς...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ξεκινάει η νέα σεζόν και σήμερα κρίνεται ο πρώτος...

Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Άρη

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι...

«Ρεβάνς» και μεγάλο τρίποντο για τον Παναιτωλικό!

Ματς - καρμπόν σαν του Κυπέλλου αλλά... από...

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Αντβέρπ – Μπέερσχοτ λόγω ρίψης καπνογόνων

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι της Αμβέρσας...