Σερέλης: «Θα υποστηρίξουμε την ένσταση, έχουμε κάνει αναφορά»

Οι δηλώσεις του βοηθού του Εργκίν Αταμάν, Χρήστου Σερέλη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρί στην Γαλλία και σχετικά με την ένσταση που κάνουν οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Γαλλία, γνωρίζοντας την ήττα με 84-80 από την Παρί για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague.

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν παράπονα από την διαιτησία με αποκορύφωμα το αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος τους ενώ είχε σταματήσει το παιχνίδι για τεχνική στον Εργκίν Αταμάν.

Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι των «πρασίνων» προχωρούν τις διαδικασίες προκειμένου να καταθέσουν επίσημα ένσταση την οποία και θα υποστηρίξουν, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο βοηθός του Αταμάν, Χρήστος Σερέλης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο assistant του τούρκου τεχνικού του Παναθηναϊκού:

Για το τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με την Παρί: «Μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί, το είχαμε συζητήσει, ήταν κάτι που δεν το θέλαμε, είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ γρήγορα. Δυστυχώς μπήκαμε σε αυτόν τον ρυθμό από νωρίς και δώσαμε εύκολους πόντους. Και το δεύτερο πράγμα που πήγε στραβά ήταν ότι ακόμα και όταν η άμυνά μας ήταν καλή, επιτρέψαμε 17 επιθετικά ριμπάουντ, νομίζω ήταν καθοριστικά. Για 30 λεπτά τουλάχιστον ήμασταν πίσω στο σκορ. Δίκαια χάσαμε».

Για το αν θα υποστηρίξει ο Παναθηναϊκός την ένσταση που έκανε: «Ναι ναι, έχουμε κάνει το πρώτο κομμάτι που είναι να έχουμε μια αναφορά και έχουμε κάποια ώρα, περίπου μιάμιση ώρα για να την υποστηρίξουμε λεπτομερώς. Από ό,τι φαίνεται ναι, θα την υποστηρίξουμε».

Subscribe

Related articles

Ο μικρός Γιαννάκης μέσα στην Τούμπα και πάλι: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι στη Θεσσαλονίκη από τις...

Ο Χιμένεθ και το restart του ΑΠΟΕΛ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινάει το Σάββατο (19/10) την...

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...

Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά...