Τελ. ανανέωση:

Ο τεχνικός της Σαμπντόρια και άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι σχολίασε την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού. 

Ρανιέρι: «Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, δεν είναι ποδόσφαιρο»

Στην σημαντικότητα των φιλάθλων στα παιχνίδια στάθηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος παράλληλα σχολίασε την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μιλώντας στους «Times» ο Ιταλός προπονητής της Σαμπντόρια τόνισε, επίσης, ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι θα υπάρχει δικαίωμα για πέντε αλλαγές στη διάρκεια κάθε αγώνα.

«Οι ανησυχίες είναι πολλές γιατί ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις στους αθλητές που διαγνώστηκαν θετικοί. Προχωράμε βήμα βήμα με πολλή προσοχή, πολλά τεστ, οι παίκτες ελέγχονται καθημερινά. Θα παίξουμε τόσα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, σχεδόν τρία ανά εβδομάδα και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι» είπε αρχικά ο Ρανιέρι και συμπλήρωσε:

«Η διαφορά είναι ότι τώρα δεν ερχόμαστε από διακοπές. Ανεστάλη απότομα η δράση. Δεν υπάρχει προηγούμενο. Ευτυχώς εγκρίθηκαν οι πέντε αλλαγές. Θα βοηθήσει αυτό. Τα παιχνίδια, εάν επιστρέψει η δράση, θα γίνουν χωρίς κόσμο και ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, δεν είναι ποδόσφαιρο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Ακολουθήστε το ΦΩΣ στο Facebook