Image default
FOOTBALL

ΠΣΑΠ: Διαβεβαίωση Μαυρωτά για έναρξη της Football League

Ο ΠΣΑΠ ζήτησε και έλαβε την διαβεβαίωση του ΓΓΑ, Γιώργου Μαυρωτά, σχετικά με την έναρξη της Football League

Η θετική κατάληξη που είχε ο μεγάλος αγώνας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, κάθε άλλο παρά εφησυχαστικά λειτούργησε στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΠΣΑΠ επιδίωξε και πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, όπου του ζήτησε να επικεντρώσει την προσοχή του στην έναρξη του Football League. Το Συνδικαλιστικό Όργανο των παικτών έλαβε την σχετική διαβεβαίωση και σε ενημερωτική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά την παρέμβαση του ΠΣΑΠ, η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε χθες θετικά στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 16 & 17 Ιανουαρίου, μετά από 35 και πλέον ημέρες ομαδικών προπονήσεων που έκαναν οι ομάδες και περίπου 1.400 μοριακά τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη τους, όπου δεν ανιχνεύτηκε ούτε ένα θετικό κρούσμα.

Δυστυχώς όμως ήταν αρνητική η απάντηση στο αίτημα για επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Football League στις ομαδικές προπονήσεις, όπου η αδικία θα συνεχίσει να ανθοφορεί και να θυμίζει σε όλους την παγκόσμια πρωτοτυπία του μοναδικού ανενεργού επαγγελματικού πρωταθλήματος, όχι μόνο σε επίπεδο επίσημων υποχρεώσεων αλλά και προπονήσεων.

Ο ΠΣΑΠ, αμέσως μετά τη χθεσινή απόφαση, συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με δεκάδες ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και προσκάλεσε τον ΓΓΑ κ. Γιώργο Μαυρωτά να παρέμβει ώστε να μας δώσει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε, κάτι που έκανε αμέσως δεκτό παρότι ενημερώθηκε λίγη ώρα πριν την τηλεδιάσκεψη και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.

Του μεταφέραμε όλες τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας για τις αποφάσεις που μας στερούν το δικαίωμα της επιστροφής μας στο γήπεδο, καθώς και το μέγεθος της ψυχικής ταλαιπωρίας που βιώνουμε λόγω της παρατεταμένης αναμονής.

Επίσης του τονίσαμε πως δεν πρέπει η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα που δείχνουν ορισμένοι να επηρεάζουν αρνητικά τον δικό μας κλάδο, ο οποίος έχει αποδείξει πως ξέρει να λειτουργεί με συνέπεια και πειθαρχία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Είναι λυπηρό η χώρα μας να είναι τελευταία σε όλη την Ευρώπη, σε ότι αφορά τη λειτουργία των πρωταθλημάτων.

Του ζητήσαμε από αύριο κιόλας να σηκώσει μανίκια και να εργαστεί σκληρά για την άμεση επιστροφή μας στα γήπεδα, αρχικά στις ομαδικές προπονήσεις και στη συνέχεια στους επίσημους αγώνες.

Ο ΓΓΑ μας διαβεβαίωσε πως η Football League είναι η επόμενη στην σειρά κατηγορία που θα λάβει τη σχετική έγκριση, καθώς η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί για σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων και όχι μαζικό και δίνει τμηματικά το «πράσινο φως». Το ποδόσφαιρο έχει αρχίσει να πείθει, όμως χρειαζόμαστε συνεχή συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως μας διαβεβαίωσε χαρακτηριστικά, το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά καθώς στόχος για την τρέχουσα σεζόν είναι να μην υπάρχουν «παύλες» και μας μετέφερε πως ευελπιστεί να ξεκινήσει σύντομα».

-

Related posts

ΠΣΑΠ: «Το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά»

admin

Football League: Τηλεδιάσκεψη για την έναρξη του πρωταθλήματος

admin

Ολυμπιακός Βόλου: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο

admin

Football League: Αίτημα για έναρξη και… παράταση της σεζόν

admin

Football League: Έσοδα από ΕΡΤ, στοίχημα – Τι γίνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος

admin

ΠΣΑΠ: «Κανένας διαχωρισμός μεταξύ ποδοσφαιριστών, αδικία για τους παίκτες της Football League»

admin

ΠΑΕ Ασπρόπυργος: Νέος πρόεδρος ο Φαβατάς

admin

Γιάννης Τάτσης: «Τα μασημένα λόγια και το θα… κουράζει»

admin

Αιγάλεω: Δεν χρωστά ούτε σεντ !

admin

Νίκη Βόλου: Απορρίφθηκε η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο

admin

LIVE Streaming: Πανιώνιος – Χαραυγιακός 2-1 (τελικό)

admin

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League

admin