Πρόταση – σοκ της Εισαγγελίας, ζητά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα έως και για τρία χρόνια!

Βαραίνει η υπόθεση διαφθοράς για τη Μπενφίκα, με την Εισαγγελία να ζητάει τον αποκλεισμό της από κάθε αθλητική δραστηριότητα για διάστημα μεταξύ έξι μηνών και τριών ετών.

Σφίγγει ο κλοιός για τη Μπενφίκα! Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλου με κατηγορίες για διαφθορά και φορολογικές απάτες την περίοδο 2016-2019, οι οποίες μέχρι και σήμερα βαραίνουν στον σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα η υπόθεση αρχίζει να… φλέγεται, καθώς η Εισαγγελία πρότεινε τον αποκλεισμό των Αετών από κάθε αθλητική διοργάνωση για μια περίοδο μεταξύ έξι μηνών έως και τριών χρόνων!

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας τονίζει ότι οι ιθύνοντες της Μπενφίκα ανέπτυξαν ένα σχέδιο για μεταφορά κεφαλαίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων με αθλητική αξία μέσω πλασματικών επιχειρήσεων και σε αντάλλαγμα κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο θα ενεργούσε υπέρ των συμφερόντων που σχετίζονταν με αθλητικά αποτελέσματα.

Αν και το κατηγορητήριο δεν κατονομάζει τους εμπλεκόμενους συλλόγους, η Μπενφίκα επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης πως η Εισαγγελία βάλλει εναντίον της ομάδας, καθώς και του πρώην προέδρου της, Λουίς Φελίπε Βιέιρα.

Θυμίζουμε πως ο Βιέιρα αποχώρησε από την προεδρία των Αετών το καλοκαίρι του 2021 έπειτα από 18 χρόνια, όταν συνελήφθη από την Αστυνομία στα πλαίσια ερευνών διαφθοράς στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Subscribe

Related articles

Ο μικρός Γιαννάκης μέσα στην Τούμπα και πάλι: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι στη Θεσσαλονίκη από τις...

Ο Χιμένεθ και το restart του ΑΠΟΕΛ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινάει το Σάββατο (19/10) την...

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...

Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά...