Προβλήματα για την Αλ Νασρ του Ρονάλντο εξαιτίας των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή και εξετάζει τη μετάθεση του αγώνα με την Έστεγχνταλ σε ουδέτερη έδρα.

Η Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, που φέρνουν αντιμέτωπες το Ισραήλ με τον Λίβανο και το Ιράν. Ο επερχόμενος αγώνας της Αλ Νασρ με την Έστεγχνταλ του Ιράν είναι προγραμματισμένος για τις 22 Οκτωβρίου, με την ομάδα του Πορτογάλου σταρ να σχεδιάζει τη μεταφορά του αγώνα σε άλλο μέρος.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του CR7 εξετάζει να ζητήσει από την Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου να μεταφερθεί ο αγώνας σε ουδέτερη έδρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών της.

Να θυμίσουμε ότι το 2016 η Ασιατική συνομοσπονδία είχε αποφασίσει ότι οι αγώνες μεταξύ σαουδαραβικών και ιρανικών ομάδων θα διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος, κάτι που είχε διατηρηθεί μέχρι πρόσφατα. Στο παρελθόν, οι Σαουδάραβες προτίμησαν το Κατάρ, ενώ οι Ιρανοί επέλεγαν την πρωτεύουσα του Ομάν και το Ντουμπάι.

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για εμάς με τη Μπάνια Λούκα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Ντιέγκο Αλόνσο, έδωσε στις δηλώσεις...

Βαθμολογία UEFA: Μια… ανάσα από την 24η θέση η Κύπρος!

Πάφος, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ προσέθεσαν και άλλους βαθμούς...

Χαραλάμπους: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία...