Πεντάρα ηρεμίας και τώρα… Εφετείο για την ΑΕΛ!

Έχοντας ένα πολύ καλύτερο β΄ ημίχρονο η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε στο «ΑλφαΜέγα Stadium» το Σαββατόβραδο του Εθνικού Άχνας με 5-2 για την 6η αγωνιστική της Cyprus League, παίρνοντας μια νίκη ηρεμίας ενόψει… Εφετείου!

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κρις Κόλμαν, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό, με το πέρας του ημιώρου αντέδρασε η ΑΕΛ και κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα στο σκορ 2-1.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε και αυτό με γρήγορο γκολ από την ομάδα του Νταβίντ Μπαντία, ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο του Κρις Κόλμαν στη συνέχεια οδήγησαν την ΑΕΛ στην επικράτηση με 5-2.

Μία νίκη, που μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στα ντέρμπι που προηγήθηκαν, έχει επαναφέρει την ΑΕΛ στις επιτυχίες ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς, να υπάρχει ηρεμία στις τάξεις του «γαλαζοκίτρινου» οικοδομήματος και να δίδεται η ευκαιρία τώρα με τη διακοπή που υπάρχει, ελέω υποχρεώσεων Εθνικών ομάδων, να δουλέψει ο Ουαλός κόουτς με τους παίκτες του σε αδυναμίες και λάθη που παρουσιάζονται σε αυτές τις 6 πρώτες αγωνιστικές της Cyprus League.

Μιας και υπάρχει διακοπή τη βδομάδα που θα μπούμε, το μυαλό όλων στην ΑΕΛ ήδη έχει στραφεί στο Εφετείο που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη. Η νομική ομάδα της ΑΕΛ έχει κάνει αρκετή δουλειά και κατέθεσε ήδη τα στοιχεία όλα αυτά για να προσπαθήσει να αντικρούσει τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ για την τιμωρία που επιβλήθηκε στους «γαλαζοκίτρινους» για το αναβληθέν ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League με τον Απόλλωνα.

Subscribe

Related articles

Αστεράτος με την αύρα των «νέων» Μπιλέ και Μακέντα

O αήττητος εκτός έδρας Αστέρας AKTOR προηγήθηκε στο...

Ο Μικρασιατικός Αστέρας δάνεισε φανέλες στον Ρεθυμνιακό γιατί τους τις έκλεψαν

Μα δανεικές φανέλες από τον Μικρασιατικό Αστέρα αγωνίστηκε...

Τρίποντη απόδραση από τη ματσάρα για τον ΟΦΗ!

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έγιναν...

Οι ενδεκάδες της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου και της Πάφου

Δείτε τις ενδεκάδες της ΕΝΠ και της Πάφου...

Οι ένδεκα του Σπιλέφσκι ενόψει Ομόνοιας

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Αλεξέι Σπιλέφσκι για...